Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
:toothy12:neznam točno zakaj sam banana, al ak je zbog tog s isusom i spike onda je to waynder pisao pod mojim nickom, al ja sam se isti dan isto malo žešće zakacila prek foruma s jednom osobom pa je mozda i zbog toga ma ko će znat, zaboli me kifla sve što ste napisali o ss-u stoji... i o netoleranciji za napredni smisao za humor i za pubertetlije i ostalo... na kraju će ostat tamo samo admini i oni koji im ližu dupe, i sam se za njihovo dobro nadam da nose kravate ak odu preduboko nekom u dupe da ih se ima za kaj izvuc
Citat: Lovre - 04 Srpanj, 2006, 23:55:57u kojoj temi si spušila bann? aj baci link,baš me zanima. kažeš godinu dana a.....koji pederi svi dobiju po tjedan ,misec uvrh glave ,a ti i waynder odma godinu. Ja sam vidio da je spominjala neku bolesnu curicu i da je se nabije na kolac od Isusovog križa....
u kojoj temi si spušila bann? aj baci link,baš me zanima. kažeš godinu dana a.....koji pederi svi dobiju po tjedan ,misec uvrh glave ,a ti i waynder odma godinu.
ko peče roštilj?
commodus je kralj... ne znam kaj se ima tiu srat.. ljudi se prepali nadomići u odma seljačka buna...inače... zakaj UOPĆE moramo pričat o ss-u? ko ih jebe..oni tam mi tu.. nama super..njima super..i nek se jebu...ko peče roštilj?
Citat: wyeshtitza - 06 Srpanj, 2006, 12:30:39 :toothy12:neznam točno zakaj sam banana, al ak je zbog tog s isusom i spike onda je to waynder pisao pod mojim nickom, al ja sam se isti dan isto malo žešće zakacila prek foruma s jednom osobom pa je mozda i zbog toga ma ko će znat, zaboli me kifla sve što ste napisali o ss-u stoji... i o netoleranciji za napredni smisao za humor i za pubertetlije i ostalo... na kraju će ostat tamo samo admini i oni koji im ližu dupe, i sam se za njihovo dobro nadam da nose kravate ak odu preduboko nekom u dupe da ih se ima za kaj izvuc dok im van vire nožni palčevi nema frke s izvlačenjem!
Citat: filiplatinovicz - 06 Srpanj, 2006, 13:07:11Citat: wyeshtitza - 06 Srpanj, 2006, 12:30:39 :toothy12:neznam točno zakaj sam banana, al ak je zbog tog s isusom i spike onda je to waynder pisao pod mojim nickom, al ja sam se isti dan isto malo žešće zakacila prek foruma s jednom osobom pa je mozda i zbog toga ma ko će znat, zaboli me kifla sve što ste napisali o ss-u stoji... i o netoleranciji za napredni smisao za humor i za pubertetlije i ostalo... na kraju će ostat tamo samo admini i oni koji im ližu dupe, i sam se za njihovo dobro nadam da nose kravate ak odu preduboko nekom u dupe da ih se ima za kaj izvuc dok im van vire nožni palčevi nema frke s izvlačenjem! gle, neznam kak ti al ja nebum nikog za papke izvlačila... još da neke vrganje i picajzle poberem... fuck that... fino kravatu tak da dok ih zvučeš van taman ih usput zadaviš i učiniš i njima i svijetu dvostruku uslugu, nekom si oslobodil čmar i očistio svijet gluposti
a i meni se stvarno više zgadilo tamo, pa san doša tu jer koliko vidin tu je dosta normalnija situejšn
a zake uopće pričaste o ss-u u svom brlogu? j#bo vas ss da vas j#bo... nemaš se kaj jadat budu oni došli budu ovo budu ono..svaki ss topic rasprava ne lockat..neg obrista i bok..j#bo vas ss da vas j#bo u diznu...sere po njima kolko oćete al se vidi da je najjači kad ga obavezno na svih 56 foruma spomenete barem 4x...
Citat: Waynder - 07 Srpanj, 2006, 09:26:15a zake uopće pričaste o ss-u u svom brlogu? j#bo vas ss da vas j#bo... nemaš se kaj jadat budu oni došli budu ovo budu ono..svaki ss topic rasprava ne lockat..neg obrista i bok..j#bo vas ss da vas j#bo u diznu...sere po njima kolko oćete al se vidi da je najjači kad ga obavezno na svih 56 foruma spomenete barem 4x...welki filozof se našo solit pamet drugima, a kad njega jebe neka dizna il isus u stanju je to spominjat do groba... aj put a sock in it i ne dirigiraj ljudima o čem da pričaju...