Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Koliko puta ste pali s motora/skutera ?  (Posjeta: 22819 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zox

• Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DrŽaVa VoLoSkO
  • Moj Skuter: Honda Dylan 150 replica Valentino Rossi
Odg: Koliko puta ste pali s motora/skutera ?
« Odgovori #80 : 10 Veljača, 2007, 01:48:38 »
E kad sam "mrtav pijan" onda ni ne hodam.... :toothy12:
Ali sva sreća da se znam kontrolirat šta se tiče cuge.... ;D

Offline probiker

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Nova Gradiška
  • Moj Skuter: Ventura VS50, Peugeot SF2
« Odgovori #81 : 10 Veljača, 2007, 13:27:13 »
Ja sam dost puta vozio pijan. I skuter ide brže nego kad sam trijezan!!!!!!!!! :toothy12: :toothy12: :toothy12:
I vezano za moj pad, nije bilo zima. bilo je bar 18 stupnjeva
Ventura Motorsport

Offline BiVeR

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Gilera runner 70
« Odgovori #82 : 10 Veljača, 2007, 13:34:55 »
jedan put sam pao, al niš strašno, kod đamije mi pobjego zadnji kraj prek usranog ulja... potor sam malo pogulio lak niš ni poklo, ja malo odro ruku i kuk...
KUPUJEM HITNO NEKI MIDRACE AUSPUH.... 091 569 5868

Offline P.A.L.A.C

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Vukovar
  • Moj Skuter: Nrg Power 50ccm
« Odgovori #83 : 10 Veljača, 2007, 20:33:19 »
1. put me zveknio auto (on je bio kriv)
2. put divljo po kisi  :toothy9:
..::HiGh-MiDrAcE NrG PoWeR BlAcK EdItIoN::.. - in my memories :sad5:

:bootyshake:...but for next season high-end nrg is coming...:bootyshake:

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Hyosung Aquila 125 (prije: G. Runner 50 P.Jet)
« Odgovori #84 : 11 Veljača, 2007, 00:00:19 »
Nije važno, kad divljaš po kiši (nisi ni prvi, ni zadnji)...  :icon_biggrin:
Važno je da preživiš (i poživiš dovoljno), da nešto naučiš iz toga !...
Ovdje smo se sakupili (između ostalog i) zato da možemo podijeliti iskustva...naučiti što ne treba raditi, a što se može promijeniti, na bolje naravno ...
Live to ride, ride to live

Offline vanilla

• forumski skejter
  • **
  • Spol: Ženski
  • Brm brm
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Aprilia SR DiTech
  • Moja Kaciga: Suomy
  • MojSetup: Malossi ditech kit
  • MojSpuh: Leovince RR
« Odgovori #85 : 12 Veljača, 2007, 13:57:51 »
Ev točno da kažem šta je bilo. Bio sam u pošti, i onda sam kreno u jednu trgovinu koja je 100 metara od pošte. I jel bi ti stavljo kacigu na glavu zbog tih 100 metara?   ???

da, apsolutno, ak mi se neda stavljat kaciga, idem pjesice! stavljam kacigu ak idem na kraj ulice do frendice a kamoli nekam dalje..
aj bok

Offline probiker

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Nova Gradiška
  • Moj Skuter: Ventura VS50, Peugeot SF2
« Odgovori #86 : 13 Veljača, 2007, 11:59:13 »
A zašt bi išao pješice, kad mog motorom??  :icon_biggrin:
Ventura Motorsport

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #87 : 13 Veljača, 2007, 13:04:27 »
Da, vanilla, probiker nema pravo, i za 50 metara nije od viška kaciga...
Imam manje od 100 metara dućan od kuće, i to u slijepoj ulici, koja nije frekventna... kad dolazim kući, najprije prođem uz dućan, i pogađate: u nastavku do kuće ju stavim i svežem pod bradu !...
Probiker, nauči od drugih (nemoj sam provjeravat, da ne bi bilo prekasno): kad se jednom "složiš" i preživiš, jer si siguran da ti je kaciga pomogla, shvatiš da ti ju nije teško stavit i za 20 metara (da bubnem, ali...), ako prelaziš neko raskrižje, ili tako neko, frekventno mjesto...
Uči na tuđim greškama i iskustvima, ne na teži način (na svojim)...

Offline john_wayne

• forumski skejter
  • **
  • Moj Skuter: People S 50
« Odgovori #88 : 13 Veljača, 2007, 14:11:51 »
Da, vanilla, probiker nema pravo, i za 50 metara nije od viška kaciga...
Imam manje od 100 metara dućan od kuće, i to u slijepoj ulici, koja nije frekventna... kad dolazim kući, najprije prođem uz dućan, i pogađate: u nastavku do kuće ju stavim i svežem pod bradu !...
Probiker, nauči od drugih (nemoj sam provjeravat, da ne bi bilo prekasno): kad se jednom "složiš" i preživiš, jer si siguran da ti je kaciga pomogla, shvatiš da ti ju nije teško stavit i za 20 metara (da bubnem, ali...), ako prelaziš neko raskrižje, ili tako neko, frekventno mjesto...
Uči na tuđim greškama i iskustvima, ne na teži način (na svojim)...

apsolutno točno!

kada sam pao sa skutera nosio sam kacigu i solidno je ogulio, poslje kada sam se malo ohladio i vidio da mi nije ništa, zahvaljivao sam bogu što redovno nosim kacigu... :notworthy:...

Offline StreetRunner

• maxi forumaš
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
  • Mjesto: huligana
  • Moj Skuter: ludo
« Odgovori #89 : 13 Veljača, 2007, 18:33:40 »
slazhem se :headbang: :glasses9: :frajer:ali znaš kako se kaže,mladost-ludost :laughing7:
a proda ja trka?a i kupija Vespu,k**ra* me boli kad me narod voli!!!

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #90 : 15 Veljača, 2007, 12:43:02 »
Sve je to stvar "medija"...  :laughing7:
U moje doba... (  :old:  ) imao sam 2-3 godine starijeg prijatelja koji je tada vozio Jawu... I on mi je dao glavne osnove... "Bez obzira što voziš tu prdekalicu (tako se nekako izrazio), uvijek stavljaj kacigu !".... i tada, pošto je bio jedan od rijetkih na motoru, a ja sam sjedao na "nešto" (bicikl) s (pomoćnim) motorom... slušao sam ga k'o Boga...
Drugih primjera nije bilo !
I ja sam je stavljao...
Vi sad imate puno LOŠIH primjera oko sebe... "frajera" s pilama, koji ne stavljaju kacigu (jer mora biti viđen, ili, što li...)
držite se vođeni njihovim primjerom... što ćete vi na skutu nosit kacigu, umrijet ćete od srama, kad oni voze sportive, od 600 ccm na više,  bez kacige...

Offline StreetRunner

• maxi forumaš
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
  • Mjesto: huligana
  • Moj Skuter: ludo
« Odgovori #91 : 15 Veljača, 2007, 14:38:23 »
ja je sito ne volin stavljat ali stavin je SAMO da mi vitar ne tuče u oči :laughing7: :laughing7:
a proda ja trka?a i kupija Vespu,k**ra* me boli kad me narod voli!!!

Offline zox

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: DrŽaVa VoLoSkO
  • Moj Skuter: Honda Dylan 150 replica Valentino Rossi
« Odgovori #92 : 15 Veljača, 2007, 15:42:48 »
Ja samo mogu reć da mi je kaciga jednom spasila glavu, pa vi sad vidite oćete stavljat ili nećete....
ČAk nismo ni brzo išli, vozio me frend sa Gsxr-om, išli smo nekih 70, recimo kao i skuter od 50 ccm, a glava mi je bila 3 cm od bankine, i kako sam okinuo sa kacigom, kaciga je bila sva postrugana, a sa prednje strane, tamo gdje ti dođu usta mi se rastvorila, (a na cesti bilo ulje, zato smo i pali!!)
To je samo jedna moja priča, a ako vam to nije dosta ima još jako puno primjera kojima je kaciga spasila život... :headbang:
Malo promislite i odlučite oćete stavljat kacigu ili nećete? :headbang:

Offline nrg50power

• forumski skejter
  • **
  • I drive NRG
  • Moj Skuter: NRG 50 POWER sport series
« Odgovori #93 : 15 Veljača, 2007, 17:02:13 »
jednom prije tri godine sa frendovog skutera,kad sam pao jos sam nekih 40 metara klizio i s**bo mu stranu koja mu nije bila zgrebana i vilicu

Offline AeRRox

• forumski biciklist
  • Minarelli
  • Moj Skuter: Minarelli
« Odgovori #94 : 16 Veljača, 2007, 12:16:55 »
jednom prije tri godine sa frendovog skutera,kad sam pao jos sam nekih 40 metara klizio i s**bo mu stranu koja mu nije bila zgrebana i vilicu

Zbog cega si tako pao? Jesi se previse nagnuo...

Offline nrg50power

• forumski skejter
  • **
  • I drive NRG
  • Moj Skuter: NRG 50 POWER sport series
« Odgovori #95 : 17 Veljača, 2007, 11:32:55 »
hebiga neiskustvo,kad sam trebao stat,dao sam jos gasa i stisnuo kocnicu i naravno pao i odklizao,( s lezajinog dok je imao aprilliu)

Offline Slider

• forumski pješak
  • *
  • Moj Skuter: Gilera Runner (SP50)
« Odgovori #96 : 18 Veljača, 2007, 22:38:18 »
Pao 3 puta...
Prvi put kočio na pijesku.. to je bilo u biti samo prevrnuće.
Drugi put na kiši, u zavoju proklizao...
Treći put naletio na vodu na cesti, tip prao auto, i iscjedila se voda na cestu... zakočio, te također proklizao. Uglavnom lomio štop scijetla, ili ogrebao plastiku, natukao laktove, i koljena...

Offline leofreak250

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
« Odgovori #97 : 19 Veljača, 2007, 20:41:10 »
baš ti avatar nick paše uz tip padanja.....SLIDER :laughing7: :laughing7: :laughing7:
--> APRILIA RULES <--
--> 4T POWER <--

Offline Slider

• forumski pješak
  • *
  • Moj Skuter: Gilera Runner (SP50)
« Odgovori #98 : 21 Veljača, 2007, 10:33:41 »
baš ti avatar nick paše uz tip padanja.....SLIDER :laughing7: :laughing7: :laughing7:

;D ;D ;D
Eto, od onda više nikad ne vozim po kiši. :) Strah me za popizdit!

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #99 : 21 Veljača, 2007, 12:10:48 »
Ne mora te bit... samo pažljivo... nije stvar u tome da se voziš... nego da te negdje uhvati, pa da "normalno" dođeš do doma...
Strah ti kvari razmišljanje i stvara paniku... To se na 2 kotača (bio skut ili bike)   n e   s m i j e    priuštiti... Treba ti sav raspoloživi razum za doći "u jednom komadu" doma...
Zato... kad bude mokro, napravi si koji đir, lokalno, po nekom parkiralištu ili pustoj cesti... na ravnom dijelu (i pri VRLO MALOJ brzini) spusti noge dole (ne do tla, nego za pripremu, ako malo zanese) i zakoči da blokira...
Priušti si to...takvo "vježbanje" ja radim svako malo...da vidim kako "diše" grip.... da li se što "držim" ceste... :icon_biggrin:
S tim postigneš da, kad se stvarno nađeš u takvoj situaciji, ne gledaš blijedo što se događa, nego izmanevriraš, k'o da ti je to nešto, što radiš svakih pola sata...
Osnova je za auto, a ovdje (na 2 kola) još i više: imaj prostora za zaustaviti se!
1. - Da li postoji mogućnost neke eskivaže UZ auto (lijevo ili desno od njega) koji je pred tobom (ali onda je jako važno znati da li je neki auto na toj traki na koju ćeš skrenut - da te netko ne pokupi, u pokušaju skretanja od auta pred sobom
2. - Jednostavnije i sigurnije (i po zakonu): držati razmak od auta ispred sebe...
NE ŽURI KAD JE CESTA MOKRA , i nek te ne boli kukuruz, ako si napravio kolonu iza sebe ( i ako neka retardirana budala trubi da se /valjda/ makneš)... najvažnije je da sigurno dođeš do destinacije  :)