Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
I sven boli me kara ko je a ko nije.... nis me nezanima......
ma dobro je jbt...shta wishe toliko raspravljate...dajte slike
pa raspravlja se o tome da ima neodgovornih mulaca koji pri ovakvim vožnjama dovode ne samo sebe u veliku opasnost nego i druge!
Tomma pa di si otišo za zaprešić pa nisi jako zaosto iza mene ja sam se vozio 90 uz plitvice
frende ne pricaj gluposti jer sam se vozio daleko ispod ogranicene brzine!!sry mato al fkt ja sam se polako vozio pustio svena napred jos da vidim di ste i nigdje vas nisam vidio
opći dojmovi danas :tomma i Phive kraljevi 180fxr isto lud lik , moze slobodno u gumyevu KF ekipu , sfušo lakiranje sp-a totalno winder i chupsy izludili phive-a sa stelanjem fazera ostali ok
180fxr isto lud lik , moze slobodno u gumyevu KF ekipu , kAKVA JE TO EKIPA??
Kraljevi fuša
180fxr isto lud lik , moze slobodno u gumyevu KF ekipu , kAKVA JE TO EKIPA?? i da ...ovo od chupsy i wayndera je bilo totalno kretneski al stvarno totalno retardirano ko da imaju 5 godina... mislim decku sjebavat kuplung...motat sajlu od istog oko papucice i skidat lulu s svjecice..... mislim stvarno Ja sam POPIZDIO ali on je smirivo situaciju... ali to sto su oni radili nikako nije bilo u redu...... Chupsy imas mius kod mene....