bit će malo zajebano te nosače rješiti...al samo naprijed...
jedino mi nije jasno, zašto si prodao onaj midrace setup što si imao? mogo si jedino slabiji auspuh staviti od roosta, i trajalo bi to dosta, a ovako nevjerujem da ćeš osjetiti neku razliku između to i serijske 150 ac mašine..
Midrace sam prodao jer sam praktički svakih 500km skidao mašinu da provjerim stanje ležajeva,cilindra,kompletnog prijenosa,vodene pumpe koja mi je često zadavala probleme,a i kapisno mi je ležaj kod struje.Nije mi se dalo opet to sve montirat...izgubio sam volju,a znao sam da due neće više od 7000 izdržat da me ebo pas...još k tome kad sam se naterivo potrošnja je znala narast i do 9-10l,gorivo je bilo 10kn pa me ispalo 1kn=1km...Pa se pregrijava po ljetu jer je gus.
Ovak nemam vodenu pumpu,potrošnja bi trebala biti osjetno manja,skuter bi trebao biti lakši nego sa lc minarelli masinom,servisni interval bi si stavio svakih mjesec dana čisto radi reda...i da sve u svemu trebao bi ići otprilike isto kao i s midrace mašinom ako ne i bolje uz neke lagane modifikacije.
A ako mi nebude dosta,pa postoji i kit za bb mašine,par kvalitetnih ispuha,veći karb,multivar...tko zna šta mi pukne u glavu pa uzmem tako stvari nisam ja baš normalan previše,možda ga i zapalim tko zna =)
Ako je tko zainteresiran vjerojatno ću imat neku naruđbicu sa scooter-centra poslije uskrsa,bit će neka simbolična nadoknada uz cijenu s neta,a recimo 10% da si ja kupim nešt za jest i pit i koje hlače ako bude više zainteresiranih
Znači bez pdva,carine i ostalih davanja,dajete samo meni u karitas
više o tome kroz neko vrijeme,a vi koji ste zainteresirani računajte si.