toe onda između njih dvoice.
ni ja nisam videl kod tebe niš konkretno osim hiljadu nepotrebnih slika ko da si maneken a ne neki teški tjuner kakvim se prikazuješ po forumu.žalosno je i jadno da moraš pljuvat druge da bi uzdigel sebe.
sori na offu...al nemrem šutit dok vidim da se pojedinci ponašaju ko da drže boga za bradu,a bez razloga.
hac je slagao stroker radilicu i podrazumjevase ako naplati 500kn za cilindar obradit da onda cilindar bude slozen za tu radilicu ,osim toga znao je da ce doci jolly moto cak ju je imao u radioni jer sam zamolio davida da mu je donese u radionu da hac tj veliki tuner moze procjeniti kako bi trebalo obradit cilindar ,necu ni spominjat da blokovi nisu ni taknuti jos 500 kn ...ma bitno da pise na cilindru HAC 111.....nije da serem po nikom ja ovo govorim jer sam platio nesto a dobio nista ..i hac ako citas ovo znaj da mislim da si teski lazov (iako imas 20 god vise od mene po tvojim postupcima i odgovornosti reko bih da si klinjo) i da zelim 700 kn za djelove koje nisi poslao i 500 kn za blokove koje nisi taknuo za cilindar nmvz znam da si imao puno posla i da u 2 mj nisi imao 2h vremena HAHAHA!
ljudio molim vas nemoj te spamat temu i necemo se vise vracat na temu hac nadam se da ce doci bolja vremena i da ce ljudi shvatit skim netreba poslovat .
Jos nesto niti u jednom trenutku nisam sumljao u znanje haca al on ocito nema vise volje za zivit a kamoli radit nesto ..btw aeroxtuning izvuci tu masinu od njega vidis da te vuce za nos i da neide po planu obecao ti je da ce poslat jos prije nego sta sam ja dobio moju ccc.
Danas sam se par puta cuo sa jurcetom i mogu rec da je totalno korektan i da neprica puno vec da radi sto mi se svidja no necu prerano nista zakljucivat da nebih se razocarao iako cisto sumljam vidi se da se kuzi i da je majstor zanata no vise o tome kad mi se vrati makina za cca 10 dana