evo, u petak dolazim u pulu jer sam sada u it na faxu, pa cu vidjet da stavimo nesto. i sa rulinima od 12.5 podrazumijevam i rezervar na rezervi i to je to. moze?
imao sam snimke vec koje smo napravili ja i elvis 27 on ih ima pa ako hoce neka stavi!
nije isto imat samo start radi laganih rolica ili kad skuter kroz cjeli power band ne prevrtava i ima krajnju od 142 (po gpsu)sa serijskom getribom i ispuhom sto sp sa snimke ima!
ti ako stavis 12.5 rolice motor ce ti prevrtavati sigurno i tog si svjestan.
plus namjerno nisam nista napisao glede ovjesa. ovaj skuter ima rms r 30 plinski amortizer koji je postelan uzasno tvrdo i motor prilikom starta ne prenese masu na zadnji kotac nego ima tendenciju odrzavanja vecine mase k prednjem kotacu.
uglavnom ja sam stavio snimku ne iz razloga da bi nesto dokazivao vec sam se telefonski cuo sa michaelom i dogovorio da cu mu stavit snimku koliko skuter treba biti zivahan i energican na startu obzirom na njegovo zaljenje da skuter njegov je mrtav do 40 ....
i na kraju bez uvrede ili ponizavanja ikoga ove price da serijski sp dize i te pricice za malu djecu pricajte nekom drugom. naslagao sam se spa 180 od serijskih pa do onog full naturpijanog sto je bio u motoklubu i koji je i dan danas pojam za hrvatski tuning pa sam malo bolje upoznat sa situacijom kako i koji dio utjece na performanse kod big bora 2t isto kao i kod big bore 4 t!