Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Gluposti tijekom pijanstva  (Posjeta: 4818 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Petrinja
Gluposti tijekom pijanstva
« : 12 Siječanj, 2009, 00:26:34 »
eo citam malo na forum.hr pa da cujem vase nepodopstine  :laughing7:

Offline dino_sk

• maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Odg: Gluposti tijekom pijanstva
« Odgovori #1 : 12 Siječanj, 2009, 00:34:55 »
sta moram ja probit led ?? aj dobro

jednom doso doma iz grada i isao trazit nes za jest i nasao neko meso i isao ga pec u 6 ujutro
naravno dok sam nasao tavu pol kuhinje srusio ,starci mislili potres bio  :laughing3: :laughing3:
al kad sam zgazen bas bas onda i saljem poruke koje nebi smio i tak ,sve u svemu  :headbang: :headbang:
i da zaboravio dok sam pijan svi su mi super i zakon mada bi ih sljedeci dan tukao  :laughing7:

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Varaždin
« Odgovori #2 : 12 Siječanj, 2009, 00:37:15 »
Ja nebih o tome.. Bilo ih je previše..

Offline dino_sk

• maxi forumaš
  • 099 /672-1765
« Odgovori #3 : 12 Siječanj, 2009, 00:40:16 »
pizdoooo  :toothy12: :toothy12:
bilo pa proslo  :laughing3: :laughing3: :laughing9:

Offline Shiltac

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 12 Siječanj, 2009, 00:42:45 »

al mogu jednu sa skuterom.. bilo je to za uskrs 2007 godine na veliki petak. još sam imo nrg-a. ja mrtav pijan sjednem na skuter (on na centralnoj) upalim skut, upalim svjetla, upalim neonke (haha) i oču dat gas i opadnem dole sa druge strane a skuter ostaje na mjestu! nije se ni pomaknuo. ja se nemogu dignut, ma ništ! i ono nekak se dignem i odem doma pješke (nekih 1-2 km) opće zaboraio na skut i ostavio sam ga radit. ujutro ja se budim, glava kao da imam cijeli orkestar.. idem van, u garažu a nigdje skuta! i nakon 3-4 sata kad sam došo malo k sebi sam se sjetio di sam ga ostavio! LOL, otišao po njega, normalno tank prazan, al su neonke još svjetile! ali glavo da skutu nije bilo niš i da ga niko nije ogrebo ili maznuo!! LOL!!

Offline Bokygs

• Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: GS
  • Moj Skuter: DT 125
« Odgovori #5 : 12 Siječanj, 2009, 00:47:08 »
Ajd ja ću reć zadnju koju sam napravio :toothy3:
Bio se skroz pijan i uglavnom nisam znao za sebe,frendovi mi govorio da sam pijan,da nesmijem više piti...ja htio dokazati da nisam pijan i počeo trčati (ono da pomisle da sam trijezan) i pao niz neku nizbrdicu kod jednoga placa...makar su mi tako ispričali...ja se ničega u vezi te noći ne sjećam :toothy12:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #6 : 12 Siječanj, 2009, 00:47:11 »
prije par dana isli kuci pjeske iz grada i ovi pricaju o pohanom siru i ja majmun zatripo na taj sir i dosao ciku nasipao pol litre ulja u tavu (mislio da se to pece ko pomfri) i nista ja sve to stavim u jaja pa u mrvice bacim na ulje a ono one krusne mrvice upile ulje i na kraju to pijan jeo.samo ulje aaaaaaaaaaa bio gladan ko smece i pojeo sve i muka me uvati i ja na to jos jogurta i sve po kuhinji izrigam...viljamovka rulz
..

pa jednom sam se od sljive razbio ko levat i dodjem ciku takav pijan a zeludac mi u grlu..i tjera me rigat i nestignem u wc i izrigam se na trosjed u dnevnom boravku i nastavim u wc tamo rigat..ujutro u 6 h stara me budi ovo ono vjeko ko je to rigo (soba smrdi po mrtvim meksikancima) a ja ma ja nisam hahaha a ono neka salama,jogurt,ma sve fuj smrdi aaaaaaa moro sam sve to spremat a jadan ja  :toothy12:

Offline Shiltac

• maxi forumaš
« Odgovori #7 : 12 Siječanj, 2009, 00:50:57 »
A jedan moj frend ima jednu ludu zgodu! Dođe on doma gladan ujutro i nasipa si pun tanjur kečapa i ide ga pijan jest sa žlicom! Uzme par žlica i zaspi a glava mu padne u tanjur i on tako spava! A dođe mu stara ujutro u kuhinju i ugleda ga! sva se prestravila, da kakav je to, zašto krvari? dali se tukao? di se tukao? dali ima razbitu glavu? LOL

Offline dino_sk

• maxi forumaš
  • 099 /672-1765
« Odgovori #8 : 12 Siječanj, 2009, 00:52:01 »
ma neer ti si kraljina od covjeka  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
a ovaj je isto kralj s kečapom  :toothy3: :toothy3: :toothy3:

Offline Shiltac

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 12 Siječanj, 2009, 00:52:50 »
ma neer ti si kraljina od covjeka  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
a ovaj je isto kralj s kečapom  :toothy3: :toothy3: :toothy3:

A lik se preziva KRALJ!!! LOL heh

Offline dino_sk

• maxi forumaš
  • 099 /672-1765
« Odgovori #10 : 12 Siječanj, 2009, 00:55:08 »
hahah KRALJ  :toothy9: :toothy9:

al najjace mi je to sto ja nejvece borbe imam kad uđem u kucu  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

Offline Damir 2T

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Derbi Gp1 Race
  • MojSetup: ništa ot toga
  • MojSpuh: serijala
« Odgovori #11 : 12 Siječanj, 2009, 00:55:36 »
Dolazim doma sa posla gladan ko pas kopam po frižideru i nema ništa,onako lud se okrenem i vidim na peči tavica a pokraj nje riblji štapiči   :notworthy: ma zakon, navalim ja na to kad mi ono malo bljutavo ma nema veze mislim si ja gladan sam i ništa dru nema poslužit če i to.Solim ja to sranje limuna gore pa kečapa i nekak jedva to pojedem kad dolazi moja draga iz dučana a ja ju odma pitam kakve je to šugava štapiče kupila i spekla koji niš nevaljaju,  :laughing6:  :laughing6: počela se ona lomit od smjeha, pitam ju šta je smješno,naravno baba nemre do zraka od smjeha i kroz smjeh mi govori da nije ona nikaj pekla al da sad ni netreba  :toothy3:

Offline mhr-team

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
  • zlato, srebro, DUCATI <3
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: MINKEN
  • Moj Skuter: KOSAČICA
  • Moja Kaciga: koliko?
  • MojSetup: polini evolušn prerađen na 1098 ccm
« Odgovori #12 : 12 Siječanj, 2009, 00:57:07 »
ja sam se ko majmun ubio sad za novu godinu, pio cijelo vrijeme vodku i red bull i to iz krigle, popio sigurno jedno 1,5l + pelin i ostala sranja i napravio 1000kn štete... ne želim se ni sjećat... jedino čega se sjecam da sam kido neonke i da sam sa perom upo u neku rigotinu,,, al spametovo sam se, više ne pijem...
to ti je nas anto stazic ( mhr-team)
on je minken boy a mi smo njegovi :icon_biggrin: :toothy12:
.. bosancu njemačka u srcu !! :)

Offline Shiltac

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 12 Siječanj, 2009, 00:57:19 »

al najjace mi je to sto ja nejvece borbe imam kad uđem u kucu  :laughing3: :laughing3: :laughing3:

i ja imam borbe! sve mi se nađe na putu!

Offline dino_sk

• maxi forumaš
  • 099 /672-1765
« Odgovori #14 : 12 Siječanj, 2009, 00:58:34 »

e bas to ,zapeo bi i za dlaku  :laughing9: :laughing9:

Offline Shiltac

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 12 Siječanj, 2009, 01:01:12 »

e bas to ,zapeo bi i za dlaku  :laughing9: :laughing9:

jedno sam došo doma ujutro i probudio sam mačka.. i on dosadan hoda oko mene, ja mislim da je valjda gladan i ja ono pijan natočim mu pive iz frižidera u posudu i na šnitu kruha mu namažem marmeladu! lol

Offline dino_sk

• maxi forumaš
  • 099 /672-1765
« Odgovori #16 : 12 Siječanj, 2009, 01:01:37 »
prije par dana isli kuci pjeske iz grada i ovi pricaju o pohanom siru i ja majmun zatripo na taj sir i dosao ciku nasipao pol litre ulja u tavu (mislio da se to pece ko pomfri) i nista ja sve to stavim u jaja pa u mrvice bacim na ulje a ono one krusne mrvice upile ulje i na kraju to pijan jeo.samo ulje aaaaaaaaaaa bio gladan ko smece i pojeo sve i muka me uvati i ja na to jos jogurta i sve po kuhinji izrigam...viljamovka rulz
..

pa jednom sam se od sljive razbio ko levat i dodjem ciku takav pijan a zeludac mi u grlu..i tjera me rigat i nestignem u wc i izrigam se na trosjed u dnevnom boravku i nastavim u wc tamo rigat..ujutro u 6 h stara me budi ovo ono vjeko ko je to rigo (soba smrdi po mrtvim meksikancima) a ja ma ja nisam hahaha a ono neka salama,jogurt,ma sve fuj smrdi aaaaaaa moro sam sve to spremat a jadan ja  :toothy12:
ja ni ne pokusavam doc do wc-a , odma otvorim prozor kad dođem doma i sam kroz njega odma u cvjetnjak  :drunken_smilie:
to je vec ispraksano  :toothy12:

Offline dino_sk

• maxi forumaš
  • 099 /672-1765
« Odgovori #17 : 12 Siječanj, 2009, 01:02:35 »
alaa bas sam se lijepo nasmijao ,suze mi idu  :toothy12: :toothy12:
i na snitu kruha mu namazem marmeladu  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Offline speedburn2

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • U raju je ljepo, al u paklu je bolje društvo
  • Mjesto: Ogulin (Oštarije)
  • Moj Skuter: sad vise nis i najbolje mi je
  • Moja Kaciga: Airoh
  • MojSetup: malo je sa strane kitan
« Odgovori #18 : 12 Siječanj, 2009, 01:02:46 »
ma meni je najbolje kad se napije pa driftam do doma, sinoc sam malo u snjeg sletio, hvala bogu nikakve stete   :notworthy:
Bolje biti malo lud nego malo pametan

moji remixevi:  http://www.speedyshare.com/162452628.html. http://www.speedyshare.com/971695594.html.

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #19 : 12 Siječanj, 2009, 01:03:36 »
najveća gluposti ikad..

frend i ja se napili, on dobio prvu plaću, bili u tvrđi išli još dva puta do bankomata, i na kraju idemo kuć. ostavili motore da se ugriju, ja dobio šamar od nekog lika što čuva terase ( kao nismo se htjeli ustat -whatever), zvali muriju, došla murija, drot mi se počeo prijetiti da ću dobit po pički, ja zamračio razbio kacigu.. krenili u muriju im jebat majku, na izlazu iz tvrđe nas htjeli zaustavit mi gas, još kao na zadnjem. hahaha. uglavnom još maricu obišli putem, došli parkirali se ispred, upali unutra (ja doslovno, potepo se na stepenicu i upo u postaju), ovi odma skontali ko smo, dreger dobili ( ja napirio 2.04, frend 1.96), bili tamo jedno 3 sata, trebali na kraju spavat tamo 12 sati al men došo buraz i frendu stari pa su ih nagovorili da nas puste, frend dobio kaznu 4300 kuna, nova vozačka lječnički itd, 10 mjeseci ništa nije smio voziti(ni A ni B ni M kat), meni još ništa, izbjegavam poštara.. uf još 8 mjeseci i zastara. :D
www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!