evo ovako...radi se od Piaggio NRG power
imao sam na nrgu kako bas treba serijski gume, iza dimenzije 140/60/13 dok su ispred bile 120/70/13 (po knjizici) dunlop runscoot207
i sad me muci jer vidim da neki imaju ispred i iza iste dimenzije, a cini mi se da im po knjizici to ne pise al evo sta mene bocka
dok sam imao ispred od runnera felgu, jedina mana, bila je 12 cola, al je guma bila sira i naginjao sam se skroz do ruba prednje gume (metzeller), i kako mi je centralna nogara pukla, kraj naginjanju bila je bocna i to mi se full svidjelo jer sam se dosta mogao naginjati...ma da mi je bila malo presiroka, jer zadnja guma ostalo je jos jako jako malo do ruba, i sad sam u zabludi dali uzeti ispred malo siru gumu, tj iste dimenzije iza i ispred s obzirom da mi je prednja tanja, i nekad kad bi se sa serijskom dimenzijom kad bi zarusala centralna pjezao prenji kraj za nosom...
znaci ne siroko koliko je od runnera ma da i da stavim tu sirinu bio bi zadovoljan jer neznam koje su sad dimenzije al ako se ne varam su 140/60/12, ali opet bi stavio siru od 120, znaci stavio bi ispred 140/60/13
ajde sad ako netko zna minuse, prednosti ili sta vec, i ako je netko stavljao na nrg ispred siru i zasto ili je tako po knjizici mozda jer je moj 2007 iako nema nikakve meni logike al opet....