I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat:Citat: neer - 17 Prosinac, 2008, 22:26:49Citat: te-te-ac - 17 Prosinac, 2008, 22:06:23neer trebao si ostat EMO a ne ti si preosao u cajkarose... lol hahahahhatrenutno me najmanje brine dal me netko proziva kao cajkarosa,ja odem u birtiju di je ekipa i dobra pdloga za popit nesto i gdje ima dobrih djevojaka bez obzira na visinu njihovog morala.prije sam slusao punk i sav bio u punku i ta usmjerenost u jednom pravcu polako oslabi i pocinjes se pravo opustati ja se opustam poslje posla fino u nekom bircu uz bilokakvu glazbu i svje omljeno pivo.i poj#bo bi sav ženski EMO naraštaj
Citat: neer - 17 Prosinac, 2008, 22:26:49Citat: te-te-ac - 17 Prosinac, 2008, 22:06:23neer trebao si ostat EMO a ne ti si preosao u cajkarose... lol hahahahhatrenutno me najmanje brine dal me netko proziva kao cajkarosa,ja odem u birtiju di je ekipa i dobra pdloga za popit nesto i gdje ima dobrih djevojaka bez obzira na visinu njihovog morala.prije sam slusao punk i sav bio u punku i ta usmjerenost u jednom pravcu polako oslabi i pocinjes se pravo opustati ja se opustam poslje posla fino u nekom bircu uz bilokakvu glazbu i svje omljeno pivo.
Citat: te-te-ac - 17 Prosinac, 2008, 22:06:23neer trebao si ostat EMO a ne ti si preosao u cajkarose... lol hahahahhatrenutno me najmanje brine dal me netko proziva kao cajkarosa,ja odem u birtiju di je ekipa i dobra pdloga za popit nesto i gdje ima dobrih djevojaka bez obzira na visinu njihovog morala.prije sam slusao punk i sav bio u punku i ta usmjerenost u jednom pravcu polako oslabi i pocinjes se pravo opustati ja se opustam poslje posla fino u nekom bircu uz bilokakvu glazbu i svje omljeno pivo.
neer trebao si ostat EMO a ne ti si preosao u cajkarose... lol hahahahha
daj neer pa ipak si ti mod..
ne podnosim ih
Ja sam emo
vidi emo bolesture... ja bi nju polio dizelom i zapalio... i jos prije toga namazao uljem da duze gori...http://www.totallyupyours.com/4916e92c3fef0-some_emo_girl_needs_serious_help.htmlkako gadno... ja sam samo prvih nekoliko slika vidio...upozoravaju se oni slabijeg zeludca... to sam dobio na msnu... kao, slike iz izlazaka... htjeli me zajebat malo... i vidim taj dio linka -some emo girl needs serious help- i nisam htio pogledat... jer sam znao da je neka gadost... ali vrag nije dao mira...
osobe s bdp-om
Citat: neer - 18 Prosinac, 2008, 14:45:02osobe s bdp-omBruto domaci proizvod?
na slikama se vidi da je nn puta siječena ruka bogati još se tako isječu to i ne boli (mogu mislit) slikaju se
fotošop...