Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ako bog da nova je na poslu - emotivno sam povezan s poslom ...
ja cu bit doma u krevetu :'( :'(,idem na operaciju koljena pa cu morat bit doma :'( :'(
skijam se na bjelolasici ak bude snjega jer tam imam vikendicu ako ko dolazi tam nek se javi pa da odemo na čaj a ako nebude snjega rogla ili tako nešto
Citat: Brla - 15 Prosinac, 2008, 20:07:17skijam se na bjelolasici ak bude snjega jer tam imam vikendicu ako ko dolazi tam nek se javi pa da odemo na čaj a ako nebude snjega rogla ili tako neštojel to nova vikendica izgradjena
Citat: Brla - 15 Prosinac, 2008, 20:07:17skijam se na bjelolasici ak bude snjega jer tam imam vikendicu ako ko dolazi tam nek se javi pa da odemo na čaj a ako nebude snjega rogla ili tako nešto..vidi majstora..i ja sam tamo..odem u sloveniju na taj vikend i onda sam na bjelolasici i na sljemenu..ja javim ako cu ic na bjelolasicu..
Citat: speed - 15 Prosinac, 2008, 20:08:52Citat: Brla - 15 Prosinac, 2008, 20:07:17skijam se na bjelolasici ak bude snjega jer tam imam vikendicu ako ko dolazi tam nek se javi pa da odemo na čaj a ako nebude snjega rogla ili tako neštojel to nova vikendica izgradjena da moja je jedna od onih drvenih novih nemreš ju fulat gore je djed mraz obješen
Citat: Bruno1990 - 15 Prosinac, 2008, 20:09:56Citat: Brla - 15 Prosinac, 2008, 20:07:17skijam se na bjelolasici ak bude snjega jer tam imam vikendicu ako ko dolazi tam nek se javi pa da odemo na čaj a ako nebude snjega rogla ili tako nešto..vidi majstora..i ja sam tamo..odem u sloveniju na taj vikend i onda sam na bjelolasici i na sljemenu..ja javim ako cu ic na bjelolasicu.. javi,pa da dodjemo ja i ekipa s foruma