Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: sta se pije?  (Posjeta: 12793 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Shiltac

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varaždin
Odg: sta se pije?
« Odgovori #20 : 15 Prosinac, 2008, 16:21:17 »
Carlsberg, Pan.. Žestica..

Offline ..::IVKULJA::..

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • zdravka
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: žu-os
  • Moj Skuter: fixer
  • Moja Kaciga: morski pas
« Odgovori #21 : 15 Prosinac, 2008, 16:26:35 »
Zuja, da nema zagreba, bi propala, zagrebcani je najvise piju, jer je to njihovo, pivo stvarno ne valja, a pogotovo ne po ljeti, dok jos nije ni odlezalo onaj min, dok recimo ono bozicno je ok, a to je obicna zuja, koja je propisno odlezala svoje, i to ajde prolazi, ali ni to nije bog zna sta!
Bavaria, becks, heineken, tuborg(green  ne obican) pa cak i stela, previse isfurana piva, koja uzdize samo dobra reklama, ali kao pivo, nema ni j od jecma i ni h od hmelja u njima, previse razvodnjena, bez nekog okusa i pjene. Btw, samo da kazem da sam sa dosta nizozemaca pio, i svi rekli, da ne kuze kako toliko ide bavarija kod nas, kada je kod njih to najgore pivo.
Karlovacko, je ok, od ovih nasih poznatih, jedino za koje mogu reci da je ok, prima, ajde, i nije lose kada se navikne na njen okus, onda bas prija.
Pan, nista posebno, ima ugodan okus, i lako se pije, moze proc.
I za kraj, onaj ko nije probao favorit, savjetovao bi da ga svakako proba, ali samo onaj u boci od 0,5 jer taj se jedini puni u buzetu, ovo u plastici i limenci pune negdje kod zagreba, i pivo izgubi na aromi i okusu dosta, nije najbolje koje sam pio, ali svakako je bolje od ovih stranih razvikanih i zuje!

Dont drink and drive, just smoke and fly, peace  :occasion14:

cekaj,ti hoces  reci da je prima bolja od ozujskog??? bez uvrede ali nemas pojma sta valja...ta prima je teski glavoboljac!!!!!!!! najjaci su becks i heineken s limunom :headbang:
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9

Offline Agil

• moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: online, od o
  • Moj Skuter: Kymco Agility 80 + K
  • Moja Kaciga: magemusy
  • MojSetup: 27 000 km Honda-Sundiro na 4T+Agility City 2T Vanilla
  • MojSpuh: magemusy
« Odgovori #22 : 15 Prosinac, 2008, 16:27:36 »
see kaj teče, gospon doktor.... :laughing7:

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #23 : 15 Prosinac, 2008, 16:30:21 »
1. velebitsko pivo
2. karlovačko

ni za živu glavu pišljivu žuju :puke:

Offline Dirk23

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Drag 180, vx125
« Odgovori #24 : 15 Prosinac, 2008, 16:37:40 »
Zuja, da nema zagreba, bi propala, zagrebcani je najvise piju, jer je to njihovo, pivo stvarno ne valja, a pogotovo ne po ljeti, dok jos nije ni odlezalo onaj min, dok recimo ono bozicno je ok, a to je obicna zuja, koja je propisno odlezala svoje, i to ajde prolazi, ali ni to nije bog zna sta!
Bavaria, becks, heineken, tuborg(green  ne obican) pa cak i stela, previse isfurana piva, koja uzdize samo dobra reklama, ali kao pivo, nema ni j od jecma i ni h od hmelja u njima, previse razvodnjena, bez nekog okusa i pjene. Btw, samo da kazem da sam sa dosta nizozemaca pio, i svi rekli, da ne kuze kako toliko ide bavarija kod nas, kada je kod njih to najgore pivo.
Karlovacko, je ok, od ovih nasih poznatih, jedino za koje mogu reci da je ok, prima, ajde, i nije lose kada se navikne na njen okus, onda bas prija.
Pan, nista posebno, ima ugodan okus, i lako se pije, moze proc.
I za kraj, onaj ko nije probao favorit, savjetovao bi da ga svakako proba, ali samo onaj u boci od 0,5 jer taj se jedini puni u buzetu, ovo u plastici i limenci pune negdje kod zagreba, i pivo izgubi na aromi i okusu dosta, nije najbolje koje sam pio, ali svakako je bolje od ovih stranih razvikanih i zuje!

Dont drink and drive, just smoke and fly, peace  :occasion14:

cekaj,ti hoces  reci da je prima bolja od ozujskog??? bez uvrede ali nemas pojma sta valja...ta prima je teski glavoboljac!!!!!!!! najjaci su becks i heineken s limunom :headbang:

ne da ocu rec, ja to kazem i tvrdim! Tebi te pive pasu, jer imaju okus ko voda, i lako ih pijes, i meni su prije bile ok, i ja sam ih isto pio, ne kazem da su lose, ali kao PIVO, nemaju nikakvu vrijednost, ni okus, ni boju, ni pjenu, ni kada progutas, nista, ali da klize to da, i da se nacugas lako, isto da, samo primjer jedan, od ovoga sta je kod nas, probaj leffe blond, ohladi, natoci u casu, i degustiraj, pa ces vidit sta je pivo, makar, ima vani puno boljih. Neznam kakvu si ti prmu pio, ali pravo pivo je ono u boci staklenoj 0,5, ne pljujem po nikome, i ne omalovazam nicije ukuse, ali ovo sta govorim su cinjenice temeljene na iskustvu, i daleko od toga da ja necu piti pivo iz plastike , ali, to nije to, ako cemo pricat o pivi.

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #25 : 15 Prosinac, 2008, 16:38:42 »
samo tuborg :headbang: :headbang:

Offline PROOF

• Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • aj ne seri jeate
  • Mjesto: Varazdin-Vratno
  • Moj Skuter: ide u blokadu đitn vu-vu
  • Moja Kaciga: head inside
  • MojSetup: cul sam nekaj o kitu ali neznam,on zivi u vodi jel?
  • MojSpuh: kaj si njim?ja mislim da imam,moram pitat mamu
« Odgovori #26 : 15 Prosinac, 2008, 16:40:48 »
becks,bavaria ili pancuga........
ĐITN ĐITN......
FUCKING ZAŠIKJENIC :ajdeajde:
PIČKIN PRDEC
KALAFUNĐIJA RULZ :pottytrain4: We are the best, Fuck all the rest

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: KBC replica
« Odgovori #27 : 15 Prosinac, 2008, 16:45:15 »
a od žestice ?  :occasion14:
Frajer pere zube petardama ...

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #28 : 15 Prosinac, 2008, 16:53:57 »
jeger najvise... :headbang:

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #29 : 15 Prosinac, 2008, 16:56:33 »
Vodka, Jeger najvise..
( imam doma Absinthe jos od maturalca..nemogu ga pomirisit kamoli pit )

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #30 : 15 Prosinac, 2008, 17:01:36 »
tako je i mene jeger j#bo nakon ljeta... skoro svaku vecer deri po jegeru...

Offline RimSo

• maxi forumaš
  • ako me trazis onda me trazi na cesti
    • THEBOXHOSTING
  • Mjesto: Doha - Qatar
  • Moj Skuter: Quadro 350D
« Odgovori #31 : 15 Prosinac, 2008, 17:05:16 »
Ma pijem samo Coca-Colu...ništa od alkosa.. :sad3: :sad3:

Offline area mf

• forumski skuteraš
  • pusti nek selo priča...
  • Mjesto: vinkovci
« Odgovori #32 : 15 Prosinac, 2008, 17:09:38 »
ajoj pijete ženska piva...eo da vam iskusni pivopija kaže ja udaram erdinger,oharu,guiness,edelweiss,leffe,paulaner weiss,hoegarden....to trebate probat :headbang: :headbang:

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #33 : 15 Prosinac, 2008, 17:10:14 »
Ma pijem samo Coca-Colu...ništa od alkosa.. :sad3: :sad3:
sa Jegerom..hah  :notworthy:

Offline Bruno1990

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
« Odgovori #34 : 15 Prosinac, 2008, 17:11:07 »
ajoj pijete ženska piva...eo da vam iskusni pivopija kaže ja udaram erdinger,oharu,guiness,edelweiss,leffe,paulaner weiss,hoegarden....to trebate probat :headbang: :headbang:
..cuo jesam probo nisam.. ( ti moras na odvikavanje..hahah )  :notworthy: :notworthy:

Offline Dirk23

• forumski skuteraš
« Odgovori #35 : 15 Prosinac, 2008, 17:11:25 »
Ako je ok ekipa, pije se sve, samo slatko ne, đeger, votka, viski, ali đeger, svakako favorit, iz onako zamrznute boce, da se rosi, uff, ma milina  :notworthy:

Offline area mf

• forumski skuteraš
« Odgovori #36 : 15 Prosinac, 2008, 17:12:44 »
..cuo jesam probo nisam.. ( ti moras na odvikavanje..hahah )  :notworthy: :notworthy:
probaj :jerk:

Offline Dirk23

• forumski skuteraš
« Odgovori #37 : 15 Prosinac, 2008, 17:13:45 »

E da da, edelweiss, i crno i svijetlo, prava bira, a ovaj gines, nebi preporucio, jer ovo sta ne prodaje tu kod nas, ne valja, ima onu neku pre pre izrazenu suhocu pomjesanu sa tupom gorcinom, pravi gines nije takav  :icon_thumright:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #38 : 15 Prosinac, 2008, 17:15:08 »
leffe je dobro ali sigurno necu pit pivu koja kosta 19kn... :icon_biggrin:

Offline area mf

• forumski skuteraš
« Odgovori #39 : 15 Prosinac, 2008, 17:15:51 »

E da da, edelweiss, i crno i svijetlo, prava bira, a ovaj gines, nebi preporucio, jer ovo sta ne prodaje tu kod nas, ne valja, ima onu neku pre pre izrazenu suhocu pomjesanu sa tupom gorcinom, pravi gines nije takav  :icon_thumright:
da guiness kod nas je u kur*u ja kad sam ga pio u irskoj čovječe nisam mogao prestati pit,naravno satro sam se u  alkoholu :headbang: :headbang: