pošto ovdje idu slike,evo vam još nešto što sam našao na jednom forumu za ljubimce,pravi vlasnici se ovako ponašaju prema njima a oni koji ih tuku PROČITAJTE OVO!!!!!
12 MOLBI MOG PSA...
Na dan kada sam presao prag mog novog doma, samo bih te zamolio da poslusas moje molbe:
1) Moj zivot traje 10 do 15 godina. Svaki rastanak od tebe za mene znaci patnju. Razmisli o tome pre nego sto me uzmes.
2) Voli me onakvog kakav sam, jer si me ti birao. Ja nemam tu mogucnost, da biram prijatelja i gospodara.
3) Daj mi vremena da shvatim sta od mene trazis. Pre nego sto me, u toku obuke, izgrdis - preispitaj sebe, mozda ti gresis ili ja ne mogu da shvatim sta ti zelis.
4) Voli me, ja živim od tvoje ljubavi.
5) Ne ljuti se na mene i ne kaznjavaj me. Ti imas svoj posao, svoje prijatelje, svoju razonodu, a ja imam samo tebe.
6) Pricaj sa mnom! I ako ti se cini da te ne razumem, ja ipak znam sta ti mislis i osecas.
7) Znaj da ja ne zaboravljam kako se sa mnom postupa.
![{$default_cool_smiley} 8)](https://forum.mojskuter.com/Smileys/Lots_O/cool.gif)
Pomisli, pre nego sto me udaris, da te ja sa lakocom mogu ugristi, ali ja to nikada ne radim.
9) Ne uzimaj me kao igracku, dok sam mali i sladak, da bi me kasnije odbacio, jer je moja ljubav prema tebi vecna.
10) Brini o meni kada ostarim, ostanem bez zuba, ogluvim i prestanem da se krecem. I o tebi ce se neko brinuti - starost je ista za sve.
11) Prati me na mom poslednjem putu... Nemoj nikada reci: "Ja to ne mogu da gledam" ili: "Neka se to dogodi u mojoj odsutnosti". S tobom je za mene sve lakse. Neka ti to bude dug za moju vernost i nasu lepu mladost.
12) Kada me vise ne bude bilo, nemoj tugovati, vec usreci nekog novog psa i voli ga kao sto si mene voleo.
Tvoj pas......