Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
ej a sta bi rekli za DAYCO remene dali su dobre ( sad trebam ga menjati pa hocu da stavim DAYCO )
Citat: dino gp1 - 14 Prosinac, 2008, 11:23:03Ja se vozim 2000km sa malossi kevlarom i sve ok, bolji je od serijskog remena!Dvije tisuće km? Ako si napravio tih dvije tisuće u gradu onda se važi, ali ako nisi onda Moj prvi TOP remen koji sam dobio sa variom je izdržao kakvih 10000 km i to oko 180 kila tereta na motoru u večini slučajeva. I nisam ga štedio.Taj remen je još uvijek dobar ali je već potrošen za oko 0.8 mm pa sam zato kupio novi @malaguti f12 mi je svjedok za one koji su slabiji u povjerenju
Ja se vozim 2000km sa malossi kevlarom i sve ok, bolji je od serijskog remena!
Citat: sanatorium - 14 Prosinac, 2008, 10:42:33ej a sta bi rekli za DAYCO remene dali su dobre ( sad trebam ga menjati pa hocu da stavim DAYCO ) TOP-ov remen o kojem pričamo, proizvodi ga BANDO (90% sam siguran). Pa potraži kod njih
Citat: aeroxtuning - 14 Prosinac, 2008, 01:18:12Kopavsi po katalozima i netu dosao sam do testa remena renomiranih marki.Na testu je mjereno ubrzanje 25 kmh do 55 kmh i ubrzanje od 25 kmh do 75 kmh s razlicitim remenima.Sve je testirano na jednom scootu,e sad ne znam jel se radi o serijali ili nekom setupu (ne znam njemacki) i jos se mjerila snaga na kotacu.sva mjerenja se racunaju u sekundama,naravno daj link da vidimo na kakvom setupu su testirali remen
Kopavsi po katalozima i netu dosao sam do testa remena renomiranih marki.Na testu je mjereno ubrzanje 25 kmh do 55 kmh i ubrzanje od 25 kmh do 75 kmh s razlicitim remenima.Sve je testirano na jednom scootu,e sad ne znam jel se radi o serijali ili nekom setupu (ne znam njemacki) i jos se mjerila snaga na kotacu.sva mjerenja se racunaju u sekundama,naravno
Citat: dhorvat2 - 14 Prosinac, 2008, 11:50:46Citat: sanatorium - 14 Prosinac, 2008, 10:42:33ej a sta bi rekli za DAYCO remene dali su dobre ( sad trebam ga menjati pa hocu da stavim DAYCO ) TOP-ov remen o kojem pričamo, proizvodi ga BANDO (90% sam siguran). Pa potraži kod njih pa onda ako go proizvodi BANDO izmetcu od taj ( kod nas u makedonija ima DAYVO BANDO MALOSSI i neki eftini kineski ) hoceo sam da uzmem DAYCO no po ova informacija da BANDO proizvodi TOP-ov izimam BANDO ( kod nas kosta 30e )
Top je fantastican za Aeroxa,imao sam ga i sa njim sam presao 4-5k km i onda sam prodao sqt.Sve vreme tih 4-5k km se super pokazao,grad dve osobe itd.Inace u Srbiji sam ga platio 20e
vi pricajte sta god al ja tom testu uopce ne vjerujem.Mozda sam u krivu ali jbga kaj se moze.
Citat: 2TDottore - 14 Prosinac, 2008, 18:48:51vi pricajte sta god al ja tom testu uopce ne vjerujem.Mozda sam u krivu ali jbga kaj se moze. A ne vjeruješ ni meni kad ti kažem da imam jače ubrzanje sa TOP-ovim remenom nego sa malossi kevlarom. Samo kaj se kevlar ne raširi kad se zagrije po ljeti ko ovo čudo!
Citat: dhorvat2 - 14 Prosinac, 2008, 18:50:55Citat: 2TDottore - 14 Prosinac, 2008, 18:48:51vi pricajte sta god al ja tom testu uopce ne vjerujem.Mozda sam u krivu ali jbga kaj se moze. A ne vjeruješ ni meni kad ti kažem da imam jače ubrzanje sa TOP-ovim remenom nego sa malossi kevlarom. Samo kaj se kevlar ne raširi kad se zagrije po ljeti ko ovo čudo!Naravno da ti vjerujem.Al ja uvjek gledam da imam nesto optimalno a kevlar je po meni najoptimalniji remen zato sto se mozes s njim vozit po najvecoj vrucini kilometra kolko oces bilo da se vozis po ravnom ili brdu i uvjek ima linearne performanse a kod obicnih remena je to pusiona.Eto to je moje razmisljanje.
pa dosta ste se karali bre ljudi topov remen ima bolje performanse dok skut ne zagreje ( nije od kevlara i lako se siri ) a malossiev ima bolje performanse ov topov na zagrejano zato sto je od kevlara i teze se siri i pomalo traje