Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
brunokoji kreten ti je pisao ovo dole na engleskom ??' nis ne valja
Citat: NeoDJW - 05 Siječanj, 2009, 01:58:47brunokoji kreten ti je pisao ovo dole na engleskom ??' nis ne valjahalo nemoj vrijeđat..hahaha..ma to sam ja napisao na hrvatskom i ubacio program i preveo mi tako..nisam ja kriv kaj one nezna prevađat..
Citat: Bruno1990 - 05 Siječanj, 2009, 02:02:42Citat: NeoDJW - 05 Siječanj, 2009, 01:58:47brunokoji kreten ti je pisao ovo dole na engleskom ??' nis ne valjahalo nemoj vrijeđat..hahaha..ma to sam ja napisao na hrvatskom i ubacio program i preveo mi tako..nisam ja kriv kaj one nezna prevađat.. Ma nikad nisam vrijedao cool face poput tebe pa necu ni sada ! Aj pisi sta treba prevest pa ti ja to ..... english maher ..... xD
bruno ti si kriv sto neznas eng. lolZnam Neo znam
Citat: 180fxr - 05 Siječanj, 2009, 02:04:59bruno ti si kriv sto neznas eng. lolZnam Neo znamznam ja engleski al ne toliko da mogu neke cudne rijeci sastavit sam... Tu sam
Citat: Bruno1990 - 05 Siječanj, 2009, 02:27:53Citat: 180fxr - 05 Siječanj, 2009, 02:04:59bruno ti si kriv sto neznas eng. lolZnam Neo znamznam ja engleski al ne toliko da mogu neke cudne rijeci sastavit sam... Tu sam opet nazalost
Bruno - bjez u krevetRimso - nastavi radit ono sto si mi na msnu reko da radis ....... ( nije nista perverzno ako mislite ) xD
....:::....Stipe....:::.... says:de napisi nes drugo u nocne pice ....:::....Stipe....:::.... says:da se ljudi mogu javit ....:::....Stipe....:::.... says:da ne budu ....:::....Stipe....:::.... says:picke jajare
Upali skut i griji na spuh.... to se tako kod nas radi.... bit ce to oke sve..... ja admin #2 naravno, jel?
Citat: NeoDJW - 05 Siječanj, 2009, 02:21:38 ....:::....Stipe....:::.... says:de napisi nes drugo u nocne pice ....:::....Stipe....:::.... says:da se ljudi mogu javit ....:::....Stipe....:::.... says:da ne budu ....:::....Stipe....:::.... says:picke jajareA jesi lik!!!!!!!!!haha Sta ti znas ko voli bit pi*ka jajara!!!!!