I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Evo upravo te pozdravila Kristina Tu je iza mene na krevetu! Danas smo bili na cugi sa čovjekom sa benzinske i ipak ostali smo mu u dobrom sjećanju BTW. Raskopali smo cijeli fergazer i filter zraka i promijenili diznu sa jednim jedinim alatom
srafcigerom?
Citat: dhorvat2 - 07 Prosinac, 2008, 22:31:54Evo upravo te pozdravila Kristina Tu je iza mene na krevetu! Danas smo bili na cugi sa čovjekom sa benzinske i ipak ostali smo mu u dobrom sjećanju BTW. Raskopali smo cijeli fergazer i filter zraka i promijenili diznu sa jednim jedinim alatom pozdravi je! e horvat, koji si ti lik? cura u krevetu a ti nemaš boljeg posla nego pred kompjuter taj jedini alat je bio prava bosanska čakija univerzalni alat
Cura ti je poručila da NEDA i zato je dhorvat2 na forumu
dobro, nemorate me ni drugi put zvati
lol, pa ja sam zmislil vožnju po zimi , još sam neku večer bil u zaboku, nula vani bila
Citat: Poggiali - 15 Prosinac, 2008, 17:27:42lol, pa ja sam zmislil vožnju po zimi , još sam neku večer bil u zaboku, nula vani bila Ispal je mini meet ali uopće nam to nije bil cilj. Cilj je bil razrada motora...BTW. mislim da bi lagano "propucal" nakon prvih par kilometara da si se vozil s nama jer je MAXimalna brzina bila 50 km/h. A prosječna oko 40
Decki dokazali ste se kao pravi avanturisti i mehanicari , preporucavam vas za sve koji budu trebali razradu po zimi... Kod mene ce isto biti razrada vjerojatno u prvom mjesecu jer se cakaju jos neki djelovi sa skut od prijatelja.... E ..da ...efz koliko majica imas ispod jakne???
Imam 3 majice i podstavu, i isto toliko trenirki, bilo je frisko pa sam morao, da nebi ko mislio nesto krivo, inace sam atletski graden
Citat: efz - 17 Prosinac, 2008, 12:36:55Imam 3 majice i podstavu, i isto toliko trenirki, bilo je frisko pa sam morao, da nebi ko mislio nesto krivo, inace sam atletski graden Pa isto ko i ja, imam 4 debele trenirke i gornje i donje djelove, majicu s dugim rukavima ispod i još ispod dvije potkošulje, jakna, bubrežnjak. Nije ni čudo kaj sam ispal ko da imam 105 kila
zato sam ja imao jedne hlace vestu i jaknu i cist dosta.A glavna stvar je potkapa bez koje ti ni 5 vesti nista ne koristi kad ti hladan zrak puse ispod kacige i ulazi kroz te silne veste i jaknu i zima ti je ko da imas sve po jedno.