Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Malossi  (Posjeta: 4136 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: YaAeMrAoHxA
  • MojSetup: serijala sa malim trikovima
  • MojSpuh: serijala
Odg: Malossi
« Odgovori #20 : 28 Studeni, 2008, 01:20:16 »
Malossi mi nekak izgleda najkvalitetniji... Ali izgleda... Nisam nikad imal Polini kit ali sam ga dražao u ruci i izgleda mi dosta bolje završen nego Malossi...

Makar gledam na ono drugo: nije bitno kak izgleda nego od kakvih materijala je napravljeno  :icon_thumright:

Malossi radilica ne izgleda niš posebno... Dapače, TOP radilica sa plavim polutkama još i dan danas izgleda 5 puta bolje od Malossijeve... Al neznam zakaj ipak više vjerujem malossiju  :toothy3:

Od TOP-a hvalim kit (Trophy), karbonske lamelice koje drže već 20 hiljada (malo su se tek popigale) i jako jeftin variomat sa remenom koji je vjerojatno najjeftiniji na tržištu a ima solidne performanse  :icon_thumright:
Base tuning minarellija... u slobodno vreme :zubo:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #21 : 28 Studeni, 2008, 01:25:41 »
imao sam polini kit, evolution i imao sam auspuh polini evolution i kuplung 2g i jos dosta dijelova i stavrno sve pohvale... a od malossia sam isto imao i kit i auspuh i prijenos i vario i isto tako sve pohvale i imao sam od topa samo kit i radilicu i isto sve pohvale ali meni je nekako najdrazi polini...

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #22 : 28 Studeni, 2008, 01:26:40 »
Sva ta roba je slampavo izradjena i potrebno je vecinu stvari doraditi ili barem dobro pogledati da je bez greski.
Malossi recimo ima odlican variomat, ali dio u kojem su rolice je jako grub i ako se ne ispolira, pojede rolice vrlo brzo.
Isto tako treba pregledati kanale cilindra da nemaju ostri rub na koji bi se karika mogla ostetiti.
Polini ima malo bolju zavrsnu obradu, ali svakako nije savrsen.

Stage 6 je prakticki brand od Scooter Attacka i ja ne znam koju stvar oni sami proizvode - sve im rade drugi, "veliki igraci", a oni lijepe svoje ima na to.

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
« Odgovori #23 : 28 Studeni, 2008, 01:30:09 »
meni se najkvalitetniji pokazao polini, dijelovi su im po meni stvarno dosta kvalitetni...

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #24 : 28 Studeni, 2008, 10:58:57 »
Stage 6 je prakticki brand od Scooter Attacka i ja ne znam koju stvar oni sami proizvode - sve im rade drugi, "veliki igraci", a oni lijepe svoje ima na to.

Ovo fakat nisam znao! Lijepo on izgleda ali da nisu sami svoji to mi je prvi glas... Ionak sam od početka sumnjal neš u tu formu  :dontknow:

Moj motor se sastoji od 4 vrste djelova: serijski, TP, Malossi i Polini. I ne vidim zakaj se firme nebi mješale, samo treba malo razmislit prije kupovine  :icon_biggrin:

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #25 : 28 Studeni, 2008, 12:58:48 »

Ovo fakat nisam znao! Lijepo on izgleda ali da nisu sami svoji to mi je prvi glas...

To je samo dio price o dijelovima sa skutere. Na primjer, ni malossi ne radi (izmedju ostalog) radilice, lezajeve...

Offline area mf

• forumski skuteraš
  • pusti nek selo priča...
  • Mjesto: vinkovci
« Odgovori #26 : 28 Studeni, 2008, 13:08:11 »
meni osobno najdraži top performanse.za malo love puno mjuze..odlična kvaliteta dijelova i neam primjedbi na TP.ni malossi nije loš.

Offline dhorvat

• forumski cruiser
  • moderator mini
  • maxi forumaš
« Odgovori #27 : 28 Studeni, 2008, 14:26:47 »

Ovo fakat nisam znao! Lijepo on izgleda ali da nisu sami svoji to mi je prvi glas...

To je samo dio price o dijelovima sa skutere. Na primjer, ni malossi ne radi (izmedju ostalog) radilice, lezajeve...

...fergazere  :icon_thumright:

Za fergazer vjerojatno nitko neće tvrditi da ima malossi jer piše lijepo na njemu dellorto, ali kod radilice nisam ni ja znao... Znam samo da na klipnjači sa strane piše Malossi MHR  :dontknow:

Online 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #28 : 28 Studeni, 2008, 14:59:07 »
Znam samo da na klipnjači sa strane piše Malossi MHR  :dontknow:

Ovisno sto narucitelj zeli, proizvodjac ce staviti natpis.
Tako na primjer u Kini gdje rade klima uredjaje (a i sve ostalo) uredno pitaju velikog narucitelja sto zele da napisu na proizvod. Tako se ista klima moze zvati, Fuego, Aux, itd.

Razlika u kvaliteti onog sto kupis bi mogla biti u tome sto neke firme narucitelji imaju kontrolu proizvoda kvalitetniju od drugih.
« Zadnja izmjena: 28 Studeni, 2008, 15:01:09 3alfa3 »

Offline Kenny

• forumski biciklist
  • < < < - > > >
  • Moj Skuter: NRG
« Odgovori #29 : 28 Studeni, 2008, 17:50:01 »

MALOSSI moj q te pokosi !

Offline Losinj

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Republika Losinj -- Rijeka
  • Moj Skuter: F15 Ducati 70RR
  • MojSetup: budzen
  • MojSpuh: Yasuni R BlackEdition
« Odgovori #30 : 28 Studeni, 2008, 18:54:04 »

MALOSSI moj q te pokosi !

:toothy9: :toothy9:
▀█▀ █ ▀█▀ ███ ™

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #31 : 28 Studeni, 2008, 19:20:31 »
između malossi/polini dijelova za ditecha mi jedino igra cijena...
ne preferiram nijedan
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka