Stigla je Delta i MHR Wing Bell zvono, kopirao sam setup od alfe (crveni federcici u najopustenijem polozaju, utezi iz MHR pakiranja u najtezem) start je bio ocajan pa sam danas krenuo u rijesavanje problema, 1. sam stavio serijsko zvono i napravio 10-ak startova i napravio 500 m, reko da nije mozda problem u Wing Bell zvonu, rezultat je sljedeci
ubio sam serijsko zvono u pojam, evo slika od Wing Bell zvona koje je trpilo u istim uvjetima, cak i tezim (vise startova)
Wing Bell je ostao ko nov ali start je bio koma, kvacilo je jako proklizavalo. Bio sam lagano vec lud i reko idem stavit bijele federe iz sport pakiranja (naj nategnutiji polozaj) i serijske utege (najtezi polozaj) to je bila dobitna kombinacija, skuter krece ko blesav i fino pocupa, na mjestu kad stojim pored skutera i nabijem gas, dize na zadnji i hoce se istrgnut iz ruku, sve u svemu pun pogodak.
Zakljucak je da su federcici iz sport pakiranja idealni za moj i slicne setupe, jer ja sam stavio bijele koji su najmeksi i start je odlican