Sa base setupom ti treba manje gasa, manje okretaja, rezultat je da skuter trosi manje ili isto kao serijale. I jos kada stavis neki slabiji auspuh, ili otvoreni serijski, dobivas ekonomican skuter kojemu trajnost moze biti i duza od serijske termo grupe.
i kada ja to nekoe recem svi skoce na tebe da si lud i te spike a neznaju ni deklo skinuti... to su oni koji govore da im skuter sa malossi SPORTSKIM ROLICAMA ide 110 po satu
Eto, ja kažem da je gus to što je malo prije slow reko - zamjena za serijalu. Nema mi baš previše smisla vrtiti base u nebesa kad su za to predviđeni midrace kitevi i naravno jači.
Ako netko želi, samo naprijed, ali nije gus dugotrajan jer je slabiji, naprotiv nije ni daleko od midrace-a sa sitnim doradama i midrace auspuhom, ali dugotrajnost i pouzdanost mu naglo padaju ako se izvlači maximum iz termogrupe
S druge strane, jeftinije je kupiti novi base kit nego novu serijsku termogrupu.
Recimo base kit sa yasuni R-om je plafon plafona, a base s nardom je po meni jako čudna i neisplativa kombinacija.
Ja sa svojim tvorničkim auspuhom idem nešto sitno više od 5% sporije nego sa ZX-om jer je dosta otvoren i sa njim reduciram opterećenje, okretaje i potrošnju ali za dosta više od 5%
Zanima me krajnja brzina sada sa tim auspuhom kad mi stigne primar za par dana, nadam se da nebude veća nego kod NRG power-a iz ove teme jer će me dotični vlasnik zadavit ko gusku