Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
seba naručuje prreko scooter centra pa preko njega uzmi, izađe te jefinije sa dostavom na kućna vrata nego da ideš po nju dve ulice dalje
jbg to mi je isto problem treba mi sto prije cak sutra tako da mi to odpada isto. otici cu pogledat RMS-ovu sutra do benconya cujem da tp sa plavim polutkama nije nesto....
TOP plava radilica je i više nego dosta dobra za midrace..samo dobre ležajeve i igličasti, fino ugraditi i goni..Top racing i RMS racing = equal..oko 100 eura..
bencony, RMS racing crvena 899 kn. Čini mi se da je poskupila malo....
top plava radilica 800kn autobil
Citat: charnel - 15 Studeni, 2008, 12:48:23top plava radilica 800kn autobilPa kaj je i ona poskupila? Ja ju platio 700 u AutoBilu!Ja imam neugodno iskustvo s njom tak da ju neću hvalit ali možda sam se na takvu namjerio tak da ju neću ni kudit
Citat: dhorvat2 - 15 Studeni, 2008, 21:16:43Citat: charnel - 15 Studeni, 2008, 12:48:23top plava radilica 800kn autobilPa kaj je i ona poskupila? Ja ju platio 700 u AutoBilu!Ja imam neugodno iskustvo s njom tak da ju neću hvalit ali možda sam se na takvu namjerio tak da ju neću ni kudit kupio sam je prije manje od godine dana ,meni je ok. po meni super radilica
Citat: charnel - 15 Studeni, 2008, 21:19:27Citat: dhorvat2 - 15 Studeni, 2008, 21:16:43Citat: charnel - 15 Studeni, 2008, 12:48:23top plava radilica 800kn autobilPa kaj je i ona poskupila? Ja ju platio 700 u AutoBilu!Ja imam neugodno iskustvo s njom tak da ju neću hvalit ali možda sam se na takvu namjerio tak da ju neću ni kudit kupio sam je prije manje od godine dana ,meni je ok. po meni super radilica Gle meni je godinu i pol rabila i onda se popigala iz nepoznatih razloga A kod mene ti je godinu i pol malo manje od 10 000 km
mozda si ti naletija na škart ko zna.
Vrlo vjerojatno... Makar postoji šansa da su ju ovi sfušali dok su ju stavljali unutra u Autobilu... Kad sam im reko kaj se desilo (da je ležaj i semering bio u koso) samo su zašutili