Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
igro sam demo.......sranje
kako bi ja napravio igru sa skuterim bog dao ima i od čega,djelova ima milone sta tunning sta styling... zamisite samo taku igru hehe nakraju igre voziš klasu 70 a dupli blok 2 kita fabrizi raceing i veću klasu gdje runner sp 180 fabrizi raceing 200 ccm i deri ehehhe to bi bila extra igra i klasu 50 gdje ima evolution 50 hehe još da remen rolice i tak potrošni materijali da budu i kit da mjenjaš kariku inače pukne karika haha bilo bi extra
Hoćel mi neko da link da skinem čitavu igru..
Citat: RimSo - 06 Studeni, 2008, 23:14:33Hoćel mi neko da link da skinem čitavu igru..eto dobio si
Hvala..skida se samo je torrente pravo spor..
Citat: RimSo - 07 Studeni, 2008, 17:49:21Hvala..skida se samo je torrente pravo spor..ja skidan i RA3 ponovo koji ima 6.6 GB a skida mi dvadeset puta sporije od ove igre,sta onda imas na to rec??
joj kad se sjetim recenzije u Enteru...naj detalj igre: DEINSTALACIJA
skinuo cijelu igru.. sad je bas igrao.. zivo sranje skuter brze na zadnjem ide nego na oba kotaca
ajme bolje da nisan ni skida Citat: vekyyy - 06 Studeni, 2008, 14:22:48skinuo cijelu igru.. sad je bas igrao.. zivo sranje skuter brze na zadnjem ide nego na oba kotaca mozda zato sta kad opali nitro ga dize na zadnje??