I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
di se nalazi tvornicki termostat na aeroxu???
ma pitam jer mi je otpala ona zica dole ispod svjećice, to je bice termoosjetilo sta pali onu lampicu na tabli??
Citat: pajs - 04 Studeni, 2008, 15:03:20ma pitam jer mi je otpala ona zica dole ispod svjećice, to je bice termoosjetilo sta pali onu lampicu na tabli??je to ti je to......
Citat: andy - 04 Studeni, 2008, 15:23:14Citat: pajs - 04 Studeni, 2008, 15:03:20ma pitam jer mi je otpala ona zica dole ispod svjećice, to je bice termoosjetilo sta pali onu lampicu na tabli??je to ti je to...... Ja sam strgal onaj izvodi iz tog šerafa na glavi cilindra i sad neznam kak da spojim žice koje idu gore na display Ima ko kakvu ideju osim da kupim novi senzor koji košta 200 kn? Može i na fušerski način
Jel se da zalemit kaj na to?Ja imam taj komadić koji sam strgal, ali neznam kak da ga složim natrag gore
Citat: dhorvat2 - 04 Studeni, 2008, 16:37:14Jel se da zalemit kaj na to?Ja imam taj komadić koji sam strgal, ali neznam kak da ga složim natrag gorekaj se delas grbav.reko si da ces to zalemit jos prije mjesec dana.
Citat: 2TDottore - 04 Studeni, 2008, 16:58:20Citat: dhorvat2 - 04 Studeni, 2008, 16:37:14Jel se da zalemit kaj na to?Ja imam taj komadić koji sam strgal, ali neznam kak da ga složim natrag gorekaj se delas grbav.reko si da ces to zalemit jos prije mjesec dana. Pa neću ispast bedak ak se to uopće ni neda zalemit, pa pitam