Dakle radi se o jet forcu, Motor radi na leru perfektno.Kad mu dam gasa motor krene dizat obrtaje ali i onda krene trokirat i puca iz asupuha. Fals zrak nebi trebao vuc jel sam namazao s diht masom sve oko prirubnice i prirubnica je ok nije nigdje ispucana. Stavio sam drugu svjecicu isto sve. Provjerio sam cok dal cok radi cok se grije i iglica izlazi van znaci cok je ok, jos sam stavio bakrenu plocicu nutra na mjesto gdje dode cok jel sam mislio da je iglica ostaje previse nutra pa da dobiva previse goriva pa zato puca ali ne isto sve.Vakum pumpica je ok jel kad zakurblam baca gorivo. Znaci ovako ja na fergi imam jedan vakum i i drugi vakum imam na bloku tocno ispred lamelica. Probao sam spojit vakum na ferg motor se gasi i opce ne prima gas onda cim se pipne malo ugasi se. A kad zacepim na fergi taj vakum motor kao da pocne mirnije radit i kad je to zacepljeno isto opet sve znaci dam gasa digne obrtaje i krene trokirat i puca iz auspuha.Mislio sam da je cdi kupio sam drugi cdi isto opet sve, bobinu sam probao s prijateljevog isto opet sve. Ja stvarno vise neznam sta bi mu moglo bit niti jedan mehanicar ga nece ni pogledat a kamoli slagat. Tako da moram sam.Svaka pomoc je dobrodosla. Hvala unaprijed.