Ponovno vraćanje na skuter,
Nakon Piaggio Nrg purejeta i Baotiana devetke koji je odradio 6 mjeseci dostava bez kvara osim jednom di mi je iglica pala u diznu jer nisam stavio feder na sajlu jednom i jedan remen koji se rascufal dok se penjal na vrh vrapcanske osim toga peri deri.
Njih dva sam prodao Piaggio je otišao za Čakovec a Batina nekome Sirijcu ponovno za dostave, tako sam tada kupio Kawasakia zzr600 i vrlo brzo skuzio da je to smrt za vožnju po Zagrebu di se i vozim 90% vremena s posla na poso al eto guzica je htjela probat malo više konja, naravno kupim ga pred ljeto i umirem svaki semafor on u oklopima a grije nenormalno za koljena i potkoljenicu jos pali ventilator svaki semafor grije i ispred volana pa baca pod kacigu a i to što se vozi od semafora do semafora nije neka sreća prva druga stalno još nezgrapniji od skutera pa pazis više dok se provlacis medu autima, uglavnom kaos tako da srecom riješio sam ga se otišao je za Metković pa nek grije tamo ...
Tako da sam evo prije par dana kupio Gileru Runner SP 2008 godina i prezadovoljan sam zasad utisci naspram NRGa puno veci skuter meni osobno i lijepši i dosta udobniji sic.
Na skuteru je MHR 70 replika sa yasuni spuhom i deltorto 21 Malossi vraiomat 6.4 rolice, bijeli centralni i federi kuplunga,,, ide ko metak ( nisam do sada vozio kitan skut)
Mogu usporedit sada sa Purejetom koji je imao na sebi gianeli extru bijeli centralni i federe i 6g rolice isao je isto super do 70 pa nabire top speed je bio 85-88 po GPSu gotovo uvijek jednom sam prebacio 90 valjda dobar vjetar u leđa. A ovaj Runner doduše nisam probao kolko ide ono ful zalegnut a satu nevjerujem u jednom momentu je pisalo 117 e sad kolko laže neznam bude prilike jedan dan, ali ima šusa uzbrdo nizbrdo svejedno mu je meduubrzanja ovo preticanje ko iz šale.
Jucer sam promjenio ulje u kocnicama, antifriz i crijevo od benzina, danas remen i rolice i narucio sam nove gume cekam da dodu iduci tjedan Mitas Touring Force (kolko para tolko muzike)
Još je plan ove godine raskopat vilice jer su pustile na semerimgu ali to je u principu to
Evo par slika skutera još
.