R.I.P nedo Bog da se to nekome desi i te kamiondžije mi idu na živce pomalo tu kroz selo se napeljavaju ko idioti i dok idem u školu ili iz škole s motorom prestižu me i uletavaju u škare a oni bi trebali bit primjer ostalim vozačima jer imaju "najviše" voznog iskustva
Ma inače se kaže da kamiondžije imaju više iskustva ali stari mi je radil u takvoj firmi i to pravilo se nije nimalo pokazalo istinitim! Bilo je dosta bahatih, namrgođenih, živčanih i nažalost neiskusnih šofera koji su često izazivali prometne nesreće... Boli njih brige, imaju 7 tona kamiona i u šleper prikolici 18 tona! Kaj njima znači jedan čovjek i motorić od 90-ak kilograma?
Čast izuzecima! I nedo Bog da se zameriš nekome jer su te u stanju ubit! DOSLOVCE!
Strasno
Mozda ga vozac nije ni cuo ni vidio
Onda to nije pravi šofer i nije sposoban za vožnju ako ne zna kaj se događa oko njega! Vozio sam po parkiralištu šleper bez prikolice (tzv. "traktor") i to je velika odgovornost jer ima puno mrtvih kuteva jer si na dosta povišenoj poziciji... Istina Bog da ima 6 retrovizora u svim smjerovima... al pitanje jel to dosta...