Maloprije sam skinuo prednju plastiku, gazišta, deklo, poklopac filtera, samo da vidim na šta to liči. Neke slike su ciljano napravljene da se dokaže kilometraža Dragstera, jer nisam unaprijed htio ispasti levat.
Slike posude hlađenja, oni koji ne znaju, na tom dijelu rame gdje je ona pričvršćena, strada plastifikat prije nego igdje drugdje, ovdje je zdrav. Rukohvati suvozača, zbog neznanja, kad se Dragster diže na centralnu, svi uglavnom hvataju za te ručke i potežu prema gore. Nakon nekog vremena stvore se velike ili male pukotine na plastici i boji, kao paukova mreža, ovdje je i to zdravo. Šarafi su orginal, dimenzije i oblik su isti na obje strane gazišta i donjoj podnici. U donjoj podnici je nađeno malo prašine i ulja, bez lišća ili ičeg drugog. Filter zraka, i remen su orginal, ali to će bolje znati netko od kolega sa više iskustva.
Nosač prednjeg fara od starosti i vibracija popuca, pogotovo spoj na gornjem dijelu, ovdje je kompletan bez ozljeda. Ključ je orginal i jedan je za sve brave, ja to na nijednom nisam imao, osim kad sam novo kupio.
Od stajanja je stradao plastifikat na zadnjoj felgi koju je jako teško naći, i akupe su, ali sad tu već igra štek iz kojeg vadim skoro novi komplet prednje i zadnje.
Zadnja guma je mijenjana, a prednja orginal Pirelli SL 36 sa DOT-om koji se poklapa sa godinom proizvodnje, i šarom dubljine 5mm.
I sad ono manje bitno, Dragster ima 2700km.
image uploadingZaboravio sam napisati, zadnje plastike sa dvije točkice i orginal gel naljepnicama.