Saga sa zadnjom celjusti se nastavlja...
Od kad sam zasarafio dva sarafa koji drže čeljust i mislio da sam time sve rijesio javili su se neki zvukovi za koje sam prvotno mislio da su iz prijenosa ili da je neki lezaj pri kraju. Otkrio sam da celjust ima lufta i mislio da je do potrosenosti pakni ali opet, smatram da ako je sve ispravno nebi trebalo nesto strugati i radit dosta glasan zvuk kad ga guram. I na kraju otkrijem da mi fali nesto na celjusti. Je li to bio cijeli saraf,neki cep, matica ili nesto trece nisam znao dok nisam odsarafio sa prednje celjusti i naravno da sam prvo narucio(da mi stigne dok se vratim s mora) a tek sam danas prckao po tome.
Na kraju mi fali samo jedan sarafić/cepic koji je u utoru od pakne i valjda sluzi da to ne klepece kad su pakne pri kraju. Je li mi to ispalo od vibracija ili mi je netko skinuo sa skutera stvarno ne znam i nebi bilo problema da se NEDA KUPITI.
Znaci prvo sam pretrazio sve stranice Oem parts Hu, Easy parts, neke talijanske i nista. Nemaju nesto slicno ni Vijci Kranjec a u Moto Mondo su mi sa osmjehom rekli da trebam novu celjust...
Mislim nije to toliki problem pogotvo kad sam stavio nove pakne i ko prcka po autima/motorima smislit ce sam nesto ali nije mi jasno da ne proizvode taj sarafic.
Odlucio sam stavit 2 podloske,maticu i u nju saraf koji sjeda u taj utor. Ak ispadne kupujem rabljenu celjust samo zbog tog sarafa
Sutra cu jos flushat kocionu tekucinu jer je jako tamna.