I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
U Bauhausu prodaju crijeva na metre. Prego Google maps si izmjeri pješačku udaljenost pa na to dodaj 3.5% i toliko kupi crijeva pa nedan kraj gurni u rezervar skutera a drugi natakni na pištolj benzinske. Neko ti prek mobitela mora javit kad je pun. Obrati paznju da ce povratna info malo kasnit zbog GSM latencije i da ces poslje u karnister morat iscjedit zaostalo gorivo iz crijeva. Vel karnistera odredi prema formuli za unutarnji dio crijeva r2Pi x duljina crijeva.Druga metoda je da prema globusu odrediš smjer pravca vrtnje zemlje od svog dvorišta kao polazišne točke. Onda uzmi jači konop, zaveži za skuter, popni se na drvo i povuci skuter da visi s drveta. Onda jesnostavno sačekaj dok ti neka benzinska nebude ispod vas pa se samo spustiš...Nadam se da sam pomogao.
U Bauhausu prodaju crijeva na metre. Prego Google maps si izmjeri pješačku udaljenost pa na to dodaj 3.5%
Otvori jos jednu ovakvu temu i ban ces dobiti...Jesi cuo kad za karnister ili flašu?
Citat: balki - 22 Srpanj, 2022, 09:35:48U Bauhausu prodaju crijeva na metre. Prego Google maps si izmjeri pješačku udaljenost pa na to dodaj 3.5% i toliko kupi crijeva pa nedan kraj gurni u rezervar skutera a drugi natakni na pištolj benzinske. Neko ti prek mobitela mora javit kad je pun. Obrati paznju da ce povratna info malo kasnit zbog GSM latencije i da ces poslje u karnister morat iscjedit zaostalo gorivo iz crijeva. Vel karnistera odredi prema formuli za unutarnji dio crijeva r2Pi x duljina crijeva.Druga metoda je da prema globusu odrediš smjer pravca vrtnje zemlje od svog dvorišta kao polazišne točke. Onda uzmi jači konop, zaveži za skuter, popni se na drvo i povuci skuter da visi s drveta. Onda jesnostavno sačekaj dok ti neka benzinska nebude ispod vas pa se samo spustiš...Nadam se da sam pomogao.Probao,radi.Skuter ide ko nov sada,hvala na brzini odgovora i pomoći .Molim admina da mi ne prijeti banom ako već ne zna odgovor na moje zahtjevno pitanje…Poz😁
Skuter je u ok stanju,a nije vo%u017Een par godina,a gorivo je prazno.Ne mo%u017Ee zato ni upaliti.Kako da ga odvedem do benzinske ili na neki dr na%u010Din nato%u010Dim,a da ne guram?Ako ne mislite pomo%u0107i bez glupih odgovora i zajebancija%u2026