I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
a to kaj je horvat mijenjao ulje i odlomio pola bloka jer je nasilnik ko mu kriv.Mislim da on vise nikad nece mijenjat ulje u getribi.
Ulje se nema potrebe dirati prije 20 000 km, eventualno nakon prvih 1000km stavit kvalitetno ulje neko i to je to šta se tiče ulja, samo kod promjene pazit da ga se previše ne ulije i to je to, na bloku piše mjera ionako
Citat: Iwo SR Tuono - 31 Listopad, 2008, 14:24:47Ulje se nema potrebe dirati prije 20 000 km, eventualno nakon prvih 1000km stavit kvalitetno ulje neko i to je to šta se tiče ulja, samo kod promjene pazit da ga se previše ne ulije i to je to, na bloku piše mjera ionakoPotpis Makar Fuchs ima taj Silkolene Gear Oil u pakungu od 125 ml! To mi je idealno jer mi je tank 110ml i sve ulijem
Citat: dhorvat2 - 31 Listopad, 2008, 14:42:41Citat: Iwo SR Tuono - 31 Listopad, 2008, 14:24:47Ulje se nema potrebe dirati prije 20 000 km, eventualno nakon prvih 1000km stavit kvalitetno ulje neko i to je to šta se tiče ulja, samo kod promjene pazit da ga se previše ne ulije i to je to, na bloku piše mjera ionakoPotpis Makar Fuchs ima taj Silkolene Gear Oil u pakungu od 125 ml! To mi je idealno jer mi je tank 110ml i sve ulijem jel to silkolene light gear oil ili medium gear oil kaj stavljas.
bas i nije nebitno.u getribi nebi smjelo bit prerijetko ulje.ja imam unutra 80W90 koje ide u aute takozvani hipernol.
Citat: 2TDottore - 31 Listopad, 2008, 15:09:05bas i nije nebitno.u getribi nebi smjelo bit prerijetko ulje.ja imam unutra 80W90 koje ide u aute takozvani hipernol.Uglavnom, ovo koje je unutra je odlično... Došo u Fuchs, reko oću Scooter Gear Oil za najjednostavniji zupčanik na motoru 50ccm i dobil sam taj koji neznam koji je i dobar je. AMEN!
Citat: 2TDottore - 31 Listopad, 2008, 15:09:05bas i nije nebitno.u getribi nebi smjelo bit prerijetko ulje.ja imam unutra 80W90 koje ide u aute takozvani hipernol.taj hipenol ti je nabolji za prijenose, podlježe standardima ZF i MAN te menogim drugima, ko nezna šta je ZF neko malo progugla i vidi kakvi su njihovi standardi a onda nek se prisjete u šta će nasut to ulje