Igore jel to trenutno best buy za kabel? Imas li slucajno saznanje za sljedecu povoljniju i pretpostavljam sporiju opciju?
Prosli put je bila ovakva tema, i Deki je spomenuo Iskonov internet preko SIM kartice za 49kn mjesecno. Ja sam to uzeo za prvu ruku i imam i dalje, usteko u stari mobitel i 4G mreza radi, iako se moze kupiti i modem. Ali bolje dat 350kn za trip nego za modem, isto kao sto je bolje dat ustedjenih visemjescnih razlika u mnoge tripove nego u bespotrebne brzine i sulude rezerve ako mi je trebaju. 600/150mbps deklariraju kao maksimum. Limit je 60GB mjesecno, a kad potrosis ranije onda si nadoplatis.
I A1 su najveci cigani, pljackasi i ovrsitelji. Ja sam uzeo prije koju godinu na probni rok od 14 dana internet, gdje mozes slobodno vratiti bez ikakvih naknada ako nisi zadovoljan. I meni nije htjelo ni 3G vezu ostvariti. Da bi vec nakon 2 dana dobio puni iznos racuna za cijeli mjesec iako je bio 20ti u mjesecu. I bilo je tu jos nekih pi*darija da bi na kraju prijetili ovrhom, i morao sam pisati nekoliko zalbi. Tako da ja s njima ne vi imao nikad posla jer se gace na stapu odnose kad tad kod jjih, i ko zna sta ce spremiti kao visi nivo pljacke.