pa računaj onda ovako:
te dvije stvari koštaju skupa nekih 42-43 eura + poštarina od 20 eura + naš pdv i neke sitne pi*darije 25% od cjene sa poštarinom
On ce to vjerojatno nabaviti preko Sebe tako da je to puno jeftinije.
Ali ako imas probleme sa pregrijavanjem, sigurno ih nece rijesiti taj termometar. I jako mi je cudno da mozes pregrijati serijsku masinu na aeroxu, tu nesto opako ne stima.
Tak je i mene neš elektronika zaj#bavala, imal sam onaj digitalac (serijski) i teperatura i benzin su konstantno rasli do kraja iz neznam kojih razloga i onda se polako spuštali nazad do prave vrijednosti...
Jednom prilikom prije nekakvih 5 godina, dok još nisam znal za to, ja i @dottore se vozili na mom Aeroxu kroz grad i bila gužva i stalno vožnja kreni-stani, vani 40 stupnjeva i motor se dosta zagrijal... I od pogleda temperaturu i vidi 110 stupnjeva
GASIIII!!! Odrivali smo motor negdi da moremo čekat da se ohladi. Za 5 minuta ja palim kontakt a ono 3 crtice (60 stupnjeva)
Reko WTF? Nemoguće da se tak brzo ohladil! I mi krenemo i sve normalno bilo dalje. Imam te cajgere doma, oni su potpuno ispravni ali neznam dal ak ti ih dam, dal budeš ih mogo spojit jer noviji aeroxi imaju drukčije konektore ak se ne varam