Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Novi skuteri za 2024 - premijera  (Posjeta: 3716 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline challenbeen

  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 2958
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYears
  • Mjesto: otok Pag
Novi skuteri za 2024 - premijera
« : 10 Studeni, 2023, 22:03:06 »
Izdvojiti ću samo neke, koji je po meni gamechanger. Već neko vrijeme pratim ADV scenu skutera, i konaaačno je došlo nešto glede moje pažnje.

  • sa 35 ks
  • ADV model
  • ostali modeli


Jednostavno sam bez teksta, nedavno sam imao na servisu Honda ADV 350 i vozio sam je nekih 10-ak km po mom mistu na Pagu, i definitivno je ono što joj fali je snage i konja. 29 ks koje ima + TechPulley rolice doimale su se kao da vozim nešto daleko slabije, jer je 330 cc mašina istog kapaciteta kao na Beverly 350 sa 34 ks! Ali je Beverly daleko poletniji, i daleko bolje vuče.

Tako da se nekako veselim viditi SYM ADX TG 400 sa 35 ks, kojemu je za sad jedini minus lanac, ali dobro, opet mi je sigurnije uzeti njega nego Zontes, no to je mislim samo do blokade u glavi haha ... Svakako bi volio viditi 500cc mašinu i 50 konja na tako malome skuteru, jer je to direkt ubojica Tmaxa i svih ostalih skutera u toj klasi...

Veselim se daljnjim vijestima!

Offline Poggiali

  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 4179
  • Spol: Muški
  • Aprilia Sportcity 250
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagorje
  • Moj Skuter: Piaggio Beverly 400
  • Moja Kaciga: je u vreci
Odg: Novi skuteri za 2024 - premijera
« Odgovori #1 : 11 Studeni, 2023, 12:13:03 »
dobar je Sym  :headbang:

Offline challenbeen

  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 2958
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYears
  • Mjesto: otok Pag
Odg: Novi skuteri za 2024 - premijera
« Odgovori #2 : 11 Studeni, 2023, 20:15:44 »
Je, jako jako mi se sviđa, a sad sve ostalo, treba vidit i testirati... jer sve danas moze biti ili vrhunski ili  šrot

Offline challenbeen

  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 2958
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYears
  • Mjesto: otok Pag
Odg: Novi skuteri za 2024 - premijera
« Odgovori #3 : 01 Siječanj, 2024, 11:16:05 »



da da... idemo dalje ljudi moji, Dragster 559 Twin kao i Dragster 300 najavljeni ... Jesu li samo koncepti, ili dolaze u stvarnosti... ostaje samo da vidimo!!!



« Zadnja izmjena: 01 Siječanj, 2024, 11:17:56 challenbeen »

Offline JogFromYamaha

  • moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 16965
  • Spol: Muški
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
Odg: Novi skuteri za 2024 - premijera
« Odgovori #4 : 06 Siječanj, 2024, 08:35:36 »
No i to nitko ne kupuje niti ce kupovati.
Sta znaci izbor a ljudi kupuju sve ukupno 5 modela i drugo ih ne zanima, pa da imaju 200 modela samo 5 idu i to je to.

Offline challenbeen

  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 2958
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYears
  • Mjesto: otok Pag
Odg: Novi skuteri za 2024 - premijera
« Odgovori #5 : 06 Siječanj, 2024, 13:03:38 »
tako su govorili i za Dragstera 180, pa vidi sad, najpoželjniji skuter u kolekciji  :dontknow:

Offline JogFromYamaha

  • moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 16965
  • Spol: Muški
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
Odg: Novi skuteri za 2024 - premijera
« Odgovori #6 : 06 Siječanj, 2024, 18:50:49 »
Niti jednog proizvodaca na tom planetu ne zanima vrijednost rjetkosti za 20 godina, zanima ih prodaja sad odma i u cim vecem broju.
Zalosni fakt je da nikog skuteri ne zanimaju vise osim dostavljacov i tak par ljudi, ali generalno u brojnosti svih ciljanih skupima (16-24) godina aktualnih generacija
bitno je da se ima mobitel i markirane krpice i sta ti ja znam, vozacku od njih nema niko niti imaju ambicije za ista.
Tako da je sve to flop flopova koji nitko nece kupovati.
Pa pogledaj si samo trziste motora kod nas, koga vidis od klinaca da vozi novi skuter ili motor iz ducana i koliko je to u postocima od cijele generacije.
Kod mene je oko 2000te na 30 ljudi u razredu bilo 18 djecaka od njih 18 je dobrih 13 imali ili tomosa ili skutera ili nes takvo i to sa 14 godina po starom zakonu.
Aj vidi ko ce ti  sada kupiti skuter kad su nauceni da ih sa 20 godina mama vozi po gace u ducan.

Offline challenbeen

  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 2958
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYears
  • Mjesto: otok Pag
Odg: Novi skuteri za 2024 - premijera
« Odgovori #7 : 07 Siječanj, 2024, 21:40:38 »
većina djece ima 50cc kategoriju, ili nema mogućnost polaganja A kategorije. Što će kupiti, 50cc 4t kineza? što ima od toga kad i ono što valjalo od polovnjaka, raz**bala su dječica.
Da imamo A1 kat pod B, tu bi bila druga situacija i prodaja samih skutera. Tu pričamo o ljudima od 25-40 godina koliko vidim, gori facebook i prodaja u upitima za tu klasu, pogotovo ADVENTURE, imaju za sada najuspješniju prodaju, jer samim time danas i mnoge žene vidu da to nisu neudobne ležaljke za izginuti (litraši, R1, i slične gluposti), nego i skuteri/motori za provesti se u dvoje. tako i Honda prodala za sad više ADV i X-ADV nego Yamaha Xmaxa i Tmaxova... hehe :) a da ne spominjemo Vstrome, GS-A, CF moto800mt i one 502 i 702 trk

samo Adventure :P

Offline JogFromYamaha

  • moderator
  • Tržnica : (+10)
  • maxi forumaš
  • *****
  • Postova: 16965
  • Spol: Muški
  • how you ride not what you ride
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Varazdin
  • Moj Skuter: XEvo 400
  • Moja Kaciga: schuberth sr1
  • MojSpuh: original inox
Odg: Novi skuteri za 2024 - premijera
« Odgovori #8 : 08 Siječanj, 2024, 16:35:00 »
vidjet cemo sta ce oni to prodavat, klinci nemaju vozacku i imaju mogucnost polaganja ali ih vise zanima telefon za 2000e nego vozacka

Offline R3nchi

  • Tržnica : (0)
  • forumski skejter
  • **
  • Postova: 168
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
  • Moj Skuter: yamaha xmax 300
  • Moja Kaciga: hjc f15
  • MojSetup: StoCk
  • MojSpuh: StoCk
Odg: Novi skuteri za 2024 - premijera
« Odgovori #9 : 07 Lipanj, 2024, 13:55:31 »


Jednostavno sam bez teksta, nedavno sam imao na servisu Honda ADV 350 i vozio sam je nekih 10-ak km po mom mistu na Pagu, i definitivno je ono što joj fali je snage i konja. 29 ks koje ima + TechPulley rolice doimale su se kao da vozim nešto daleko slabije, jer je 330 cc mašina istog kapaciteta kao na Beverly 350 sa 34 ks! Ali je Beverly daleko poletniji, i daleko bolje vuče.

.

Veselim se daljnjim vijestima!

Ideess.. A ja si sve kontam da utopim svog xmaxa 300 i ubodem adv 350..
Al ako je tako onda necu
Sad ukrstene rijeci ne mogu da rjesim, ne pitaj me nista kilo granja lesim...