Marac kralju, velis da te ne zanima svijet tuninga. Pa jesi se zapitao zasto ti je to dovoljno? Znas li da si sreckovic?
Jel ti znas da je mene Suhi drzao sa 50ccm serijakim purejetom dok sam ja bio na 70ccm? A opet s druge strane, ipak ga vise derem dok vozi francuskih 50ccm. Ja znam da je njemu to dovoljno, ali ne treba viti sebican i ne.misliti kako je drugima. Upravo ovo sto sam usporedio, desilo se na voznji kroz Sloveniju, Beli sa takvim serijakim Nrgom i variomatom, izbrasnario je Pezu 50 na veliko, toliko da je izgubio korak i odlutao svojim putem, doduse, mora biti nesto drugacije u cijeloj prici...
Ja znam da je vama nebitno, ali ima tezih i vecih ljudi koje na istom setupu jednostavno ostavite za 20m na 100m ravnice.
Mislim da niste full kompetentni, jer vama je sve dobro, a meni ipak nije i vidim da tu nesto stima i da postoji velila razlika izmedju nas, i nikada mi nece biti isto kao vama. Dok VI, kad bi se prebacili na ono sto ja vozim, ostvarili bi samo benefite i jos bolje rezultate.
Evo ti primjer, motor od 320ccm, sa 120kmh, kad samo zalegnem samo tako digne 16kmh.
Jedan friski od neki dan, s malo jacim primjerkom, 2 glave, i kad se uspravim, na 160 padne kao da sam kocio, a na 120 jako brzo, tako da uopce ne moram koristiti kocnice. Ako ostanem polegnut, osjetno je teze zaustaviti se.
Radim momcima za Glovo dostave, i gle cuda, ovi krupniji se zale za voznje uz brijeg, pitaju moze li to brze, jebiga mrale, 50AC vozis i to jos 4T. Dok ovi ostali idu uz brijeg.
I sta, da takvom preporucim pezu AC50? Pa hrana bi se pokvarila, a ne ohladila.
Stay realan.
Piaggio je sranje, ali treba biti mudar i uzeti ono sto je provjereno, dovesti u red i zna biti jako zahvalan.
A ove peze, di je soma kuna ovo, soma ono, nestasica dijelova... To nek si voze oni koji zele biti drukciji.
Zao mi je sto je ovo posljedica one pljuvacine peza, vjerujem da je okinula ona goruca peza na cesti i da sad slijedi udarac. Ali uzvratite bar posteno, a ne ovako kurvinski.
Vrijeme je ucinilo svoje, Suhi dzaba se trudis i trosis.
Aj bok