Slazem se s vama i to sve stoji.
Ali.
Piaggia zele svi, od babe IkaCe do onog tko prvi put sjeda na skuter. Svi znaju serafiti. SVI serafe po njemu, svi rade sa ZAMJENSKIM dijelovima, koji su napracljeni da drze vodu dok majstori ne odu, onaj tko se uzda u njih je gluoan, bez uvrede.
Pezo. Taj k**ra* od skutera malo tko vozi, jedino sta moze je da cukne od 0-10kmh i to mu je PEAK power, s prekratkom getribom za vozit se po Tkalci dusu dao, na njemu je uglavnom sve original, zato i nalazite ko nove peze, a Piaggie kad nadjete svake prijestupne i to ako, slobodno ovjavite
Nemojte uposredjivati ono sto je proslo sito i reseto i originalne skutere, nerealni ste. Usporedjujete pezu AC koja ima manje elemenata s kompleksnijim skuterom. Ako ne znate hendlati s komoleksnijim procesima, a fanatizirate onaj brutalno jednostavni, nemojte ni kenjati.
Evo pogledajte kako je unisten ovaj novi model Runnera, jzvana super, a iznutra, svaki jebeni dio, svaki dijelic je SJEBAN, unisten neatrucnim izdrkavanjem Hansa, Zeljka, Djoleta, Semse, Djurdje koja je krivo pridrzavala... Na slikama se vidi milja sjebanih detalja, necu ni nabrajati zasto su neke stvari spaljene, izgorile, potragane, hrdjave...
http://forum.mojskuter.com/index.php?topic=112790.msg1364319;topicseen#msg1364319Oduvijek je bilo i biti ce, da se Peza usporedjuje u nerealnim okolnostima. Ja bih najvise volio da svi vozimo peze, pa da se onda neki sakriju u misje rupe, a prije toga obavite razgovor s EX pezo serviserima cisto da se smirite i spustite na zemlju.
Uostalom, s velikom vecinom ljudi Peza AC50 jednkstavno ne ide i ne moze pratiti promet, natovarite si jos malo tereta gore pa ce vam sve viti jasno.
Trebao sam jos malo pohvaltliti pezu, ali nema potrebe, ovo je na mjestu sto si rekao, ali peza se tu nece hvalit cak i kad je dobra, jer usporedjujete stare kompleksne skutere s jednostavnim, odnosno izdrkane vs neizdrkane ilitiga kineze vs oem...
Zelim upoznati krupnijeg peza AC vlasnika pa da mi malo prica kako je kad ga obilaze autobusi i sleperi te milja automobila dok se on vozi skroz desno po crti i kupi cavle te sav onaj otpad na cesti... Kad sam god izasao s tim otpadom na cestu izvan zone 30, meni ke adrenalin proradio jer je ugroza postala aktivna, a najjaca mi je stvar kada krene gubiti brzinu uz nadvoznjak recimo, to izgubi 90kmh, iako ide 70kmh.