Legendooo!!!
jutros sam nekim čudom i ja bio u Salonu... isto to sam saznao, ali sjedalo je na beverly neudobno, i premal mi je skuter. trebalo bi sjedalo biti 10 cm iza.
Također, bio sam u Yamahi Mitrović, čovik mi je dao svoju privatnu yamahu x-max 300 da probam.
Zvao sam dosta ljudi po HR, ai sam prodavač u Zadru mi je rekao da: svi se grozu X-Max 400 da je shit, pretežak, puno pije, a ništa se ne dobije napram X-Max 300. Čak sam našao u Sukošanu novi X-Max 400 gdje se prodaje...
Probao sam X-Max i onog trena kako sam ga upalio
sav sam se naježio.
Na test vožnji se doslovno nisam htio vratiti Kymco prodaje Auto-Hrvatska Biograd u Zadru i Biogradu u Zadarskoj županiji, nemaju ih na stanju, samo po narudžbi tako da sam odusto od Kymco jer i sam lik kaže da su samo jedna prodali u 3 godine... i da nitko nije pitao za njega do mene xd
46.000 kn je sada obični 300, a Tech Max je 49.000 kn. Razlika u sjedalici (gotovo su ista), kožna navlaka na poklopcima naprijed te još alu oslanjači za noge, totalno nebitno mi
...
Totalno se ne isplati dat 3.000 više, barem ne meni.
Za sada idem po X-Maxa. Javiti ću se sa fotkama i dojmovima.
Da li će to biti ovaj tjedan, ili onaj sljedeći, vidit ćemo, korona nas svih zeza