Evo nekih slika...
Mjenjano je ulje u getribi, makar moja masina nema opciju za ispust ulja, srecom da sam otvorio, unutra je bilo malo mulja na dnu, sve je oprano u nafti, ispuhano kompresorom, stavljeno 80w90 dobro staro mineralno i novi dihtung
Blok je jedno 6-7 puta pran u nitru i cetkan, bio je uzasno mastan, prefarbao sam ga nekim sprejem za felge koji mi djeluje deblji i gusci od regularnih sprejeva, budemo vidli kak ce se ponasat.. ak nis u startu ce bit puno lakse prat blok...
Stavljeni su novi namotaji jer sam stare sam zaj#bo ostetivsi zicu namotaja... al caka je da novi nemaju namjesten pikap na duzinu originala tak da je trebalo rezati buzire i protezati zice, inace ostane tolko viska zice kod namotaja da se ne moze zgurati sve... i naravno treba prebaciti zice sa starih namotaja one kaj idu na starter...
Rama je kak sam i reko bila najgori dio posla, struzes brusis, mazes antikorozinom i tako u krug i nikad kraja..
Uzeo sam koyo za prednji kotac, jer sam morao stare izbit radi plastifikacije... inace su bili dobri, al su me ubili u pojam dok sam ih izbio... Imao sam onaj klizni cekic, al mi se vec izglodao onaj dio kaj hvata lager, pa bi 2 put povuko i izvuko bez lagera :/