I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
A na celu klipa ti je najveca tolerancija zbog velikog zagrijavanja.Izmjeri klip na perima i kod bolcne. Tu je prava mjera.
Citat: matija84m - 30 Siječanj, 2020, 09:12:10A na celu klipa ti je najveca tolerancija zbog velikog zagrijavanja.Izmjeri klip na perima i kod bolcne. Tu je prava mjera.kod bolcne je skoro 40ps.. ova uljna nema sajlu, vrti je radilica , nesto ko na minareliju... velim bila je labava + labava crijeva i sumLJam da je do toga sve bilo useruckano... al me cudi da nema izmedju blokova i pumpe nikakav dihtung.. samo neka spangasta sajbicaOva pumpa koju pokreće radilica je gurtner, a postoji ista takva sa potenciometrom koju je radio mikuni. Na mojoj peži je bila verzija sa potenciometrom i na osovini potenciometra je slinila. Kupio ovu bez potenciometra i zapunio rupicu sa diht masom, jer ta pumpa najčešće na tom mjestu slini. Nema dihtunga između pumpe i bloka motora, samo sajbica. Na pumpi možeš zamijeniti o-ringe sa lijeve i desne strane ako je potrebno.
jel nebi ti 2t klipovibtrebali bit konusni? dole na perima je sigurno širi
Ta cijev sto prolazi kroz selene se izbije, sastoji se od 2 polovice. Pogledaj jesu li ti truli seleni, moji su na 2005god. bili truli i imali su velike rupe pa je masina lamatala.