Evo slika, nisu bas redom al ajd, PI napravio linkove komplet za copy na forum i tak mi je bilo najjednostavije.
Rastavljanje islo lagano, sve sam slikao da znam kako je i gdje sta bilo, najvise me ubijala struja tj. dekovi, bilo ih barem 8 i svi tvrdi, nemos ih mrdnut, prste nisam osjeco.
Ovaj motoric na poklopcu glave je za VVA, on na 6800-7000okr pogurne pin koji smanji hod ventila.
Na jednoj slici se vidi vodena pumpa i seraf sa bakrenom podloskom, taj seraf mi je skoro havariju napravio jer nisam znao kako se tocno odzraci sistem, na yt sam gledao i svi samo cep kilera otvore i puste da radi, tako sam i ja dok mi nije lampicu temperature upalio, vec sam sve bogove psovao dok drugi dan nisam skuzio da se tu odzraci sistem i vodu je procirkulirao u roku odma.
Prije toga sam polomio gumicu na termostatu, stavljam termostat u glavu i vec vidim da mi gumica nekako veca djeluje i naravno da je pukla, srecom imam kutiju tih gumica more, svih velicina pa sam to odma rijesio.
Prije probne voznje sam ga spojio na komp da vidim postavke, ler gas je uredu, temp je uredu.
Smjesu nisam dirao jer je to Athenin komp i kao trebala bi smjesa bit ok, samo plug and play.
Nakon voznje sam osjetio da nekako sporije vraca na ler i kad se u voznji pusti gas kao da laufa, pa sam dodao 1+/10 korekcije smjese. Odma puno zivlji, odma skace ko vjeverica!
Nadalje, trazi bas teske rolice, od 14-15gr kako TDR tako i Malossi, a i serijski vario samo su druge korekcije sa centralnim.
Malossi sa svojim federom trazi jos teze role jer puca od okretaja sto je nepotrebno.
Bit ce jos malo dorade, dolazi mi traka za omotat granu spuhceta pa cu opet provjerit vrijednosti.