Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
To nije normalno kako bi nas oderali. Jel se uz svaki auspuh dobiju rolice i ostale pripadajuce pi*darije?
pripadajuce pi*darije?
Uz zx se dobije, to znam. A za reverse
500kn
Citat: djsmola - 23 Listopad, 2008, 18:39:14To nije normalno kako bi nas oderali. Jel se uz svaki auspuh dobiju rolice i ostale pripadajuce pi*darije? Ne, ja uz malossijev nisam dobio rolice niti federiće kvačila!
Citat: skorpion40 - 23 Listopad, 2008, 22:19:18500kn450kn je najpovoljnija, nedavno sam kupio, ovisi u kojoj se trgovini kupuje i da li je stara ili nova zaliha. Ali multivar se uvijek moze naci ispod 500kn.
Uz zx se dobije, to znam. A uz reverse
polini variomat 550kn, speed control(variomat, kevlar remen, feder centralni) 740,00knnisu trgovci krivi što su cijene išle gore, dobavljači(polini, malossi) stalno dižu cijeneuz giannelli revers rolice dolaze za neke modele a za neke ne
Posto uskoro skidam blokade pa budem stavio i spuh, odlucio se kupit zx. Kaze mi lik 1295 kn (obicni). :dontknow:Jel to moguce?A TT 880kn.Jel valja sta taj TT?
Citat: djsmola - 23 Listopad, 2008, 12:15:52Posto uskoro skidam blokade pa budem stavio i spuh, odlucio se kupit zx. Kaze mi lik 1295 kn (obicni). :dontknow:Jel to moguce?A TT 880kn.Jel valja sta taj TT?nemoj kupit zx razlog-svi ga imaju
Citat: area mf - 24 Listopad, 2008, 20:04:24Citat: djsmola - 23 Listopad, 2008, 12:15:52Posto uskoro skidam blokade pa budem stavio i spuh, odlucio se kupit zx. Kaze mi lik 1295 kn (obicni). :dontknow:Jel to moguce?A TT 880kn.Jel valja sta taj TT?nemoj kupit zx razlog-svi ga imajui ne samo to... može naći bolji spuh (gianelli reverse i sl.) za te novce!
Vec je zx otiso u zaborav