Zao mi je, ali ja se ne razgovaram ako imas zamjenske dijelove jer tu niti bog ne pomaze!! Onaj tko tvrdi suprotno nek.mi se slobodno napusi kurca sa svojih 100 kilometara predjenih godisnje i neka uziva u toj kvaliteti.
Tko god ozbiljnije koristi skuter, dovokjno je s posla na posao, napatiti ce ko isus. Stoga, ne zanimaju me misljenja hobi sretnika, i savjetujem.im neka si pocnu slagati od papira to sto imaju jer ce biti jos extremno sretniji posto im barem nece hrdjati to smece ako ga ostave na vanjskom zraku.
S postovanjem!
Ovo u nastavku nemoj shvatiti osobno, nego samo kao frustraciju jer ti ne mogu pomoci samo zato sti imas trule temelje, odnosno imas ZAMJENSKE dijelove i to nikad nece biti to.
Najebao sam.se ko isus s ditechima i ZAMJENSKIM KINESKINESKIM TERMO GRUPAMA, najebao se na PIAGGII S KINESKIM.TERMO GRUPAMA.
Kad se naicite jebat majku ovima sto vam uvaljuju kineska g#vn# od dijelova koja traju maksimno sezonu u penzionerskim uvjetima korostenja, onda se mozemo normalno razgovarati. Jer s ovim nikad nisi na cisto. Malo po malo, postalo je normalno pusiti teska sranja, a to je prije vec 10god bilo neprihvatljivo.
Sto podrazumijeva ZAMJENSKI dio.
To je dakle kopiran dio identican originnom, a svaki originalni ima ZIG i oznaku od proizvodjaca, dakle mora pisati KYMCO na cilindru i glavi. Ne smije biti BEZIMENO ili neka lijeva marka. Taj zajenski dio se u pravilu radi od brutalno jeftine sirovine, neodgovarajucih materijala i onda se to sve razjebe u roku keks, a nerijetko ti dodje novo van tolerancija.
U konacnici, korisnik se olaksava za vise tisica kuna, postaje frustriran i izjeban, i odjebava taj skuter jedva cekajuci da ga se rijesi.
S postovanjem, al pun mi je k**ra* vise jedenja zamjenskih govana za nekim tko je uzeo 500€ cistih sebi u dzep, a ovaj jadan i ispacen meni se jada i moli za milost koliko je ozenjen. Ne hvala, kad se opametis i shvatis da je cilj zamjenskog da te izjebu, geng bengaju, i opeljese ko majmuncinu, a ti se opet pusi, tek onda ce biti sve odjednom normalnije, poudanije i bolje.
E da, i postoje neki alternativni brendovi koji mogu zadovoljiti jer jednostavno imaju normalan nivo kvalitete,, ali moras biti expert za to i ici na svoju ruku, a najcesce kroz iskustvo pronadjes dobru alternativu ako za to ima prostora.