Evo da se i ja pohvalim novom pilom
Dobro poznata,ali sad u mom vlasnistvu
Na dan kad sam je doveo kuci
Od nekog velikog tuninga neznam dali ce biti bas velikog,u planu je ostat na bacvici i dobro ustelat prijenos i karb
Znaci plan je stavit neki veci karb,mozda preradit ili uzet drugi airbox i to ustelat
Prijenos isto tako,neki vario,vidjet kombinacije sa federima i polutkama i to isto postelat i sve dovest pid konac
Nadam se da cu ove godine vise vozit nego serafat jer mi se vise neda i nemam vremena,zato ce i ostat skoro serijala da napravim sto vise bezbriznih kilometara
Evo danas i jucer sam poceo malo neke stvari sebi prilagodavat
Zivciralo me to sto se ventilator odma pali i svjetla kad se da kontakt pa sam to sve prespojio da bi imao jacu struju za paljenje na hladno
Prekidac ventilatora uguran u killer switch kuciste....jedva na knap
Killer switch prespojen na rami tako da se sad gasi na kljuc i na njega spojeno direkt kratko svjetlo sa akumulatora i stavljen 5A osigurac za svaki slucaj
Sada imam posebno kratko i jos dugo ako hocu da mi zajedno rade,a mogu i svako posebno gasit i palit
Odma dok je bilo raskopano sam ubacio i led h8 zarulje sa ventilatorom da se malo bolje vidi po mraku
Skuter sam prenio na sebe jucer,prebacio na zg table i trazio da mi da gospoda neku zanimljivu tablicu
Pa mi je i dala hahahahahaha