Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
gle ovaj, u startu svi briju na race kit, a da znaju kako ide mirace i koliko troši mislim da bi i od tog odustali i počeli razmišljati o gusu. Jer šta je, sad je svima 15-16-17 ks malo i svi bi race i sranja svakakva, i onda kad krenu cijene a čak i tko kupi race kit neče ga znat sam složit, a ako ga i složi najebat će se oko njega i kit će zaribat. Tako da za svaki dan nabolje složit malo bolji base ili slabiji midrace, i tu se dobije ajmo reć neki optimum iako ni tu kavrovi ne izostaju...tko se nije navikao ulagat u skuter i tko cijeli tjedan skuplja za benzin da bi se subotom vozio za njega to nije uopće...
Citat: Iwo SR Tuono - 20 Listopad, 2008, 21:41:38gle ovaj, u startu svi briju na race kit, a da znaju kako ide mirace i koliko troši mislim da bi i od tog odustali i počeli razmišljati o gusu. Jer šta je, sad je svima 15-16-17 ks malo i svi bi race i sranja svakakva, i onda kad krenu cijene a čak i tko kupi race kit neče ga znat sam složit, a ako ga i složi najebat će se oko njega i kit će zaribat. Tako da za svaki dan nabolje složit malo bolji base ili slabiji midrace, i tu se dobije ajmo reć neki optimum iako ni tu kavrovi ne izostaju...tko se nije navikao ulagat u skuter i tko cijeli tjedan skuplja za benzin da bi se subotom vozio za njega to nije uopće...ako se odnosi na mene to, nemoj se zamarat sta pise original pokraj aeroxa imam 2+ i sva ostala sranja koja idu uz njega, meni je bilo preporuceno da stavim odmah high end, ja odusto i sad zalim, dobro ne bas previse jer due je dobar kit........ali sad mi se nudi stalker za 2t kuna i mislim da cu na njega stavit evolutiona i onda kad zariba(ako) idem na jaci motor i dosta zajebancije
Citat: DvdAerox - 20 Listopad, 2008, 21:48:44Citat: Iwo SR Tuono - 20 Listopad, 2008, 21:41:38gle ovaj, u startu svi briju na race kit, a da znaju kako ide mirace i koliko troši mislim da bi i od tog odustali i počeli razmišljati o gusu. Jer šta je, sad je svima 15-16-17 ks malo i svi bi race i sranja svakakva, i onda kad krenu cijene a čak i tko kupi race kit neče ga znat sam složit, a ako ga i složi najebat će se oko njega i kit će zaribat. Tako da za svaki dan nabolje složit malo bolji base ili slabiji midrace, i tu se dobije ajmo reć neki optimum iako ni tu kavrovi ne izostaju...tko se nije navikao ulagat u skuter i tko cijeli tjedan skuplja za benzin da bi se subotom vozio za njega to nije uopće...ako se odnosi na mene to, nemoj se zamarat sta pise original pokraj aeroxa imam 2+ i sva ostala sranja koja idu uz njega, meni je bilo preporuceno da stavim odmah high end, ja odusto i sad zalim, dobro ne bas previse jer due je dobar kit........ali sad mi se nudi stalker za 2t kuna i mislim da cu na njega stavit evolutiona i onda kad zariba(ako) idem na jaci motor i dosta zajebancije jel tebi jasno da stalkera sa MHR Replicom nemozes kontrolirat jer stalno skace na zadnji ko koza i nemozes se s njim uopce normalno vozit jer je jednostavno prelagan za takve kiteve a kamoli za evolution kit.ja imao replicu na svojem i skinuo je dolje jer sam popizdio jer se po gradu nisam mogao vozit normalno.sad imam gus i opet ak ne pazis skace ko koza na startu.
Citat: 2TDottore - 20 Listopad, 2008, 21:53:24Citat: DvdAerox - 20 Listopad, 2008, 21:48:44Citat: Iwo SR Tuono - 20 Listopad, 2008, 21:41:38gle ovaj, u startu svi briju na race kit, a da znaju kako ide mirace i koliko troši mislim da bi i od tog odustali i počeli razmišljati o gusu. Jer šta je, sad je svima 15-16-17 ks malo i svi bi race i sranja svakakva, i onda kad krenu cijene a čak i tko kupi race kit neče ga znat sam složit, a ako ga i složi najebat će se oko njega i kit će zaribat. Tako da za svaki dan nabolje složit malo bolji base ili slabiji midrace, i tu se dobije ajmo reć neki optimum iako ni tu kavrovi ne izostaju...tko se nije navikao ulagat u skuter i tko cijeli tjedan skuplja za benzin da bi se subotom vozio za njega to nije uopće...ako se odnosi na mene to, nemoj se zamarat sta pise original pokraj aeroxa imam 2+ i sva ostala sranja koja idu uz njega, meni je bilo preporuceno da stavim odmah high end, ja odusto i sad zalim, dobro ne bas previse jer due je dobar kit........ali sad mi se nudi stalker za 2t kuna i mislim da cu na njega stavit evolutiona i onda kad zariba(ako) idem na jaci motor i dosta zajebancije jel tebi jasno da stalkera sa MHR Replicom nemozes kontrolirat jer stalno skace na zadnji ko koza i nemozes se s njim uopce normalno vozit jer je jednostavno prelagan za takve kiteve a kamoli za evolution kit.ja imao replicu na svojem i skinuo je dolje jer sam popizdio jer se po gradu nisam mogao vozit normalno.sad imam gus i opet ak ne pazis skace ko koza na startu. lol e znam, moj mehanicar je imo zipa, mislim sa evolutionom i kaze da ga nisi mogo vozit..... ma nije bed a ja jos imam 65kila
Citat: DvdAerox - 20 Listopad, 2008, 22:17:33Citat: 2TDottore - 20 Listopad, 2008, 21:53:24Citat: DvdAerox - 20 Listopad, 2008, 21:48:44Citat: Iwo SR Tuono - 20 Listopad, 2008, 21:41:38gle ovaj, u startu svi briju na race kit, a da znaju kako ide mirace i koliko troši mislim da bi i od tog odustali i počeli razmišljati o gusu. Jer šta je, sad je svima 15-16-17 ks malo i svi bi race i sranja svakakva, i onda kad krenu cijene a čak i tko kupi race kit neče ga znat sam složit, a ako ga i složi najebat će se oko njega i kit će zaribat. Tako da za svaki dan nabolje složit malo bolji base ili slabiji midrace, i tu se dobije ajmo reć neki optimum iako ni tu kavrovi ne izostaju...tko se nije navikao ulagat u skuter i tko cijeli tjedan skuplja za benzin da bi se subotom vozio za njega to nije uopće...ako se odnosi na mene to, nemoj se zamarat sta pise original pokraj aeroxa imam 2+ i sva ostala sranja koja idu uz njega, meni je bilo preporuceno da stavim odmah high end, ja odusto i sad zalim, dobro ne bas previse jer due je dobar kit........ali sad mi se nudi stalker za 2t kuna i mislim da cu na njega stavit evolutiona i onda kad zariba(ako) idem na jaci motor i dosta zajebancije jel tebi jasno da stalkera sa MHR Replicom nemozes kontrolirat jer stalno skace na zadnji ko koza i nemozes se s njim uopce normalno vozit jer je jednostavno prelagan za takve kiteve a kamoli za evolution kit.ja imao replicu na svojem i skinuo je dolje jer sam popizdio jer se po gradu nisam mogao vozit normalno.sad imam gus i opet ak ne pazis skace ko koza na startu. lol e znam, moj mehanicar je imo zipa, mislim sa evolutionom i kaze da ga nisi mogo vozit..... ma nije bed a ja jos imam 65kila budes vidio.al ti unaprijed kazem da to nije za voznju jer popizdis nakon jako kratkog vremena jer svako malo jace dodavanje gasa baca na zadnji.to bi i stunterima dopizdilo.
vjeruj mi 2+ ,nardo ili shot ,tp vario 3.8 rolice ,zuti centralni ,frgic 19ili 21 ,delta ,ubojitija kombinacija