Sto se tice boxa, pogledaj da nema koju malu rupicu, mora se ugasiti isod 10sec, obicno oko 3.jer krene crkavati gotovo odmah.
Meni je moj jet force napravio show. Uredio ga i isao je super, nov nivcat aku pravno formiran (pola sata odstoji, 12h se puni), i dodje covjek iz Rijeke i jos me pita jel sve 100% isoravno. Opusteno kazem da je, jer sam vozio skuter nekih mjesec dana... Dodje covjek, sve super, ali ne pali na anlaswr, vrti ko lud al ne zapaljuje. Na kurblu pali na milimetar. I covjek me lijepo posalje u picku materinu i ode. Ja ispao posran. Progutao g#vn%, a ovo zamocrce vise nikad nije zastekalo kod mene nakon sto je otisao. Al voli im crnut Dellorto elektronika...
Kum je imao nocne more, dovozio ga k meni i uvijek neko ovo sranje,naglasak na novo, jer sam istu sudbinu imao s Elystarom,barem 20 stavkije radilo probleme, imam negdje popis koji sam napisao i to je bilo za izludit, pogotovo ako imas radni skuter, sibica se odmah pali... na kraju su mu otisli lezaji radilice na mrtvoj serijali, sam je prorostao i od rad slavim taj dan.
A gle paradoks, TSDI jet force koji sam ozivio, i danas vozi bez greske