Dok se aerox slaze polako ja vec postao vlasnik 4 skutera,evo da se pohvalim vec je opet masina s aeroxa skinuta po 345 put ove god
razlog je taj sto gad sam kupio blokove blili su malo napuknuti gdje inace blok i puca,iznad variomata a i mojom greskom je to sto mi je polutka malo pojela poklopac getribe
evo slika
masina skinuta i odnesena kolegi BP-u na varenje,svaka cast kolegi izasao je u susret i posao napravio extra,tako da mi je sam BP jos dao neke savjete za BB-a
Blokovi su par dana bili kod njega tak i ovak mi se nigdje ne zuri posto je zima za voziti s skuterom
Prije par dana sam pokupio blokove s osmijehom na licu da se bar te pukotine ne sire dalje
masina je stigla doma ali nisam ju vratio na ramu
Razlog taj zasto nisam vratio masinu na ramu je taj sto sad za blagdane imam u planu napokon uzimat 172 ac malossi i da sezona 2021 moze pocet normalno bez kvarova.. bar se nadam da nece bit kvarova
Naravno ulje je izvadeno iz getribe i sad uskoro moram uzimat atf ulje,da nebi sad lezajevi zacvikali.. pregledao sam lezajeve u getribi odlicni su nije im nista