Dok cekam da placa dode, da mogu regat roxa ovih dana sam isprobavao jel sve funkcionira i na kraju katastrofa, vozikam se ja i cujem zujanje iza kod kotaca, prvo sam pomislio da je to zbog izbusenog dekla, jos me neki dan srrunner vidio i govori fico zuji ti getriba, to je bila druga stavka na koju sam pomislio da je.. Dodem doma hvatam se sipkice za mjerenje ulja u getribi, kad ono...
Suho stari moj, katastrofa.. Naravno ulje je izvadeno dok je masina isla na slaganje kod radeta, cuo se ja s radetom kaze naspi ulje odi se provozaj i promjeni ulje, nista ja otisao se provozat, i dalje se cuje to zujanje ali manje.. Dosao doma izmjeni ulje naravno bilo je spene u ulju, tako da cu to jos koji put izmjenit pa da bude pic mic, eh jucer isto isprobavam dok se bas kotac nije poceo blokirati.. Katastrofa
Dogurao se ja do doma, idemo opet raskapat roxa
Kad ono spene ko dreka
Pogledam onu maticu sta drzi glavcinu ono se prstom moglo odsarafit, ha boze moj skinem i glavcinu kad ono se sarafi od diska sta se sarafi u glavcinu odsarafili, da mi je netko pricao da se i to moze dogoditi nebi vjerovao, nista sjeo u auto pravac u bauhaus po inbus nove sarafe, stegnuo krvnicki vratio sve maticu isto stegnuo da me sve strah bilo sam da ne preskoci navoj vratio kotac idem upalit, upali i ugasi se reko pa kaj ti je sad.. Otvorio ja rezeorvar ono suho ko barut, reko dobro je.. Tako nasuo ja isao isprobati usput izmjerio krajnju
Ono 109gps s ubijenim remenom koji je potrosen na 20.7