Premalo mi je to vremena, neda mi se samo zujat, stanem di hocu i budem koliko hocu, po toj racunici mi treba 8 dana samo do Grcke, da imam pezu onda bih se zurio jer nemore ona dugo fercerati, a pogotovo zbog promjenjivog vremena bi samo zatrokirala kad bi nagazila na kolotrage pune vode,plus kaj kamioni istiskuju svoje
Za batu Tomija, predozirao se u visem nivou, sad jedem samo voce i povrce
I Sarajevsko
Logcina:
- isprskao me kamion, iz suprotnog smjera vise njih, ali jedan ispred mene je u ubrzavao i odjednom je pocelo frisko blato prskari, usrao me s grumenima, sreca brzo se posusilo pa su otpali, djubre dize prasinu,ana 30m prska,
- bio je jedan tunel dug 900m,nema rasvjete, odjednom isparenje u njemu kao magla i zima ko u hladnjaci, s vanjskih skoro 30℃ na smrzavanje, bome fenomen.
- bilo je teskih uzbrdica, vidim dime auti,kombiji cade da crknes, kamioni se vuku... cesta meni jako pase,nemam zamjerki
- zapazio sam samo jednog sabana. Vozi bmw 5 e60,spustio prozore, otvorio siber, a cesta prasnjava, pricekao me nekim cudom dok sam imao prednost, kad eto ti njega,osjeti se da hoce pregazit, ladno, a ja iza kamiona na 4m, a on opusteno izmedju, onako bas daje do znanja da ga se ispostuje. Mene ladno zaboli, snasao se... kad nakon 500m kolona, kilometarska,ne vidim kraja, jedva se skuterom moze provuci, ja reko dal da palim mod odvaljivaca ili ne, ma reko samo opusteno...
Evo ovako to nekako izgleda, sreca pa se ovi novi klik okviri tablica skidaju rukama:
https://www.dropbox.com/s/das41u0q8d2okgj/VIDEO0044_01_0000025225_1.jpg?dl=0