Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Peza kao zgewindani Lamborgini
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Hvala vam puno na odgovorima! Zaista mi ne treba za neke jurnjave već da se s curom laganini vozim vikendom.A na Kymco sam se odlučil jer mi se oglas s Njuškala čini ok (nakon 3 tjedna pretraživanja i vaganja). Relativno mi je blizu i prihvatljiva cijena (5800 kn za 1400km).
Uzmi ono za sto je najjaca servisna podrska, a to je trenitno piaggio.
A jesi navaliio na Krmka Rečeno ti što da tražiš, piaggio mašina 50cc 2t i nemaš problema. S obzirom da imaš pristojan budžet možeš naći fino skuterče a ne neku grobinu.
E to vec da, to bi za tebe bio idealan skuter, piaggio AC masina, posto nemas pojma o skuterima nemas puno ni brige oko njega jer je zracno hladenje ljepo izgleda, ko iz ducana
Citat: zvonkec92 - 22 Svibanj, 2018, 07:10:37E to vec da, to bi za tebe bio idealan skuter, piaggio AC masina, posto nemas pojma o skuterima nemas puno ni brige oko njega jer je zracno hladenje ljepo izgleda, ko iz ducanaA vrijedi tolko ?
kupis novu tablicu i novu prometnu i svebu na tvoje ime i na ČK.