Danas sam doveo runnera pred trip.
Slike su mi kod mraleta pa cu ih kasnije okacit.
1. Pripremanje prijenosa
- novi remen, stavio sam piaggiov 18.9mm i nisam zadovoljan, uj#bo mi je moc purejeta. Malo se vozam da nadodje i bolje je, ali Mitsuboshi nikad nije bio takav neki umrtvljen i bez direktnog prijenosa momenta i odrijesim kesu u steku i ubacim novog Mitsuboshija koji omogucuje MOC. Probati cu piaggia kasnije, ali za trip cu ici na sigurno jer sam s Mitsuboshijem obisao pola Balkana
- novi mikroremen, originalni
- novi zupcanik vodene i uljne, s tim da sam na pimpek od uljne pumpe stavio ternobuzir koji je se grijanjem stegnuo za Oskara i na knap pod sapunom sam ugurao zupcanik na uljnu, i onda to zajedno ustekao na vodenu pumpu. Vidjeti cemo kako ce se to odigrati s kilometrima...
- novi malossi klizaci variomata za multivar
- matica od variomata stegnuta na 48Nm, a od zvona 44Nm
2. Izrada nove platforme za kofer
Izradjena nova alu supermocna plata za kofer s 2 polozaja pozicioniranja kofera,za 1 osobu i sportskije performanse i za 2 osobe odnosno za Tripcine. Imam i originalnu, ali je povrsinom 3x manja od ove moje oa onda kofer skace ko veverica i destabilizira skuter i pitas sesano kada ce ti kofer otpasti.
3. Testiranje RR auspuha duga grana
Testirao sam i RR leosvinjce, nisam zadovoljan, trazi me siromasniju smjesu pa mi se nije dalo toliko zajebavat...
4. Stavio drugi nosac auspuha u kojem je novi selen
Stavio nosac za GP s novim novcatim peugeot selenom. Stari je dobar, ali vec vidim trsgove da je se krenuo raspadati, pa necu da riskiram
Preostalo mi je jos novu svijecicu ustekati i naliti ulje do cepa.
Evo, sad je to sve gotovo spremno, ali mene fata neka fobija da ce zamorce crknuti, nikad jos nije crko pa evo, mora jednom, al kud bas sada
Ne znam ni koliko DR evo ima kilometara jer mi se neda traziti,ali budem cim nadjem vremena, a to ce biti kad negdje crkne
Jos malo pa tripcina