Ali bar pise da je u kiniA kaj pise na piaggiu made in italy na jednom kraku felge a na drugom made in china. I cijene su opet nenormalne.
Kineski piaggio nrg 50cc dodje 19000-20000 , za tu lovu imas kineski sf4 125 koji je u svakom aspektu bolji.
Taliani trpaju ac getribu u Lc , cigo je skuzio da je nepotrebno raditi vise dulju getribu kada i onak mora ici 45kmh. I naravno taj dio tvornice se zatvorio. I vese ne postoje LC getribe
Da da Peugeot ce izbaciti 5 modela od toga 2 motora. Jebenica jedva cekam a kaj ce izbaciti piaggio? Nis jos bu ukinul nagodinu ili onu iza NRG 2T
Aprilija i skuteri su proslost takoder ce se ukinuti i SR 2T
Dok Peza gura u pravom pravcu piaggio zbog vlastitog ciganskog kodeksa propada. E da smijali ste se kolko dodje getriba komplet za Peugeota Speedfight 2 (1500kn) , a jel znate kolko dodje za pijago ? ZUPCANIK JEDAN je
190E , a drugi nemre biti jeftiniji nego samo skuplji hahaha
210E .
Cijene su cirkus , kazes posuda vode na Peugeotu ode. Pa neka ode za 15g neka ode. Ali neka tih 15g drzi kao prvog dana ,a ne da me prska antifriz po nogama i da mi se sljeva po protuoklopu ko na pijadu.
I neka rade kinezi Peugeot jer i onako je sve u kini ali cijena je normalna za danasnje pojmove. Dok kupis 2 pijada , kod Peugeota dobije 3+1 gratis i jos ti ostane. A kvalitetom bolji jer cigo nije prtljao po tome.
Jedva cekam 125cc motore od Peugeota. Blizu sam bio kupovini SF4 125 ali sada me ovo jos vise zaintrigiralo i jedva cekam vidjeti kaj ce izbaciti. Dok svi vi kaj vozite pijado mozete gledati jedino kaj ce cigan ukinuti i jos vam to naplatiti
Dacevros kaj ti pricas , bubnes i ostanes ziv. Do nedavno si vozio Lunu a sada kao znas sve o Gileri. Gilera je kao prvo najvece smece jer jednostavno je. a drugo gilera je prestala biti talijan 2006g ,a cijenili su ga kao da ga je radio SV. Papa.
Sada zadnje 2 godine iz iskustva kazem , Gilere su dolazile na paletama sa sa razlicitim felgama , naljepnice otpadale , zmigavci vise oni krom ukrasni limovi na aspusima rastuceni. Sve smo mi to morali usminkavati da kupac bude zadovoljan i da ne vidi kakvo je g#vn% kupio.
Ako vec hoces znati jedini brand koji drzi jos do skutera je Aprilia sa modelom SR . Na njoj je sve na svome mjestu jos uvijek. Iako sada 2018g je bas kinesce.