Uvijek cu dati savjet da se izbjegne Samo Francuz, Peza. To ne bih nikome nikad preporucio. To tvrdim ovdje, i bilo gdje drugdje!
Dok TI pises gluposti ovdje, ko fol se suprostavljas mojim misljenjima, a samo se migoljis i uvijek smislis neki presmjesan i preocit razlog koji nema veze s vezom, bubnes i ostanes ziv, a jasno se vidi tko sta prica
A drugima se jadas kako ti se peza raspada dok se sad raspravljas sa mnom. Ja to znam i nisam niti malo iznenadjen, jer jer je NEMOGUCE da se peza ne raspada makar imala 50ccm full stock.
I samo da ti ukazem na izgaranje mkzga kako velis.
I shvati jednu stvar, imaj to na umu: TKO GOD IMA 2 CISTE U GLAVI, I TKO GOD IMA ISKUSTVA SA SKUTERIMA, ne voli pezu i bjezi ko vrag od tamjana jer ne zeli biti pacenik!!!!!!
Vise ne komentiram jer odavno nemas nista pametno za reci, ne spustam se na taj nivo. Ako nekog drugog nesto zanima u vezi peze, sve cu mu objasnit.
A tebi iskreno zelim srecu i sve najbolje s pezom, a svaki put kad te ona iznevjeri, htio ili ne, sjetiti ces se svih mojih rijeci! Najalosnije je to sto ti se problemi desavaju vec sada!!!
I nemoj da ti crkne peza kao sto si isao na Pag, pa si je vracao s prikolicom doma, ne zelim da ti se to vise ponovi.
Ovaj PUREJET je bolji od SPEEDFIGHTA u APSOLUTNO SVEMU!!!! Ovaj LAV pojede malog lavica.
A ovaj purejet ulijeva strah i trepet peza driverima, toliko da odustaju od sigurnog poraza, takodjer je brzi, jaci, jeftiniji, black anakonda koja ce progutati black mambu i izbaciti je kroz probavni trakt. Black mamba ima i preplacene kineske plastike, pa ti reci samo francuz.