I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Visi nivo, svaka cast. Jel treba pomoc sta? Evo mogu preporucit tko dobro pere blokove iznutra, tko izvana... samo da sto prije taj monstrum vidi ceste pa da odradim koji stiskavac makar se zaglavio klipic od gasa Zanimljivo je ovo s alatom za centriranje blokova
najbolje minirat oko motora,pa nek se usudi ga ukrast
Napokon.nesto zanimljivo na forumu! Delta je iz zadra pa nek te ne cudi.. Kad se strojno obradi biti ce pic pic. Ove sezone je u pogonu?
Nema labavo kod tebe. Samo naprijed.
Svratio neki dan u global plus da vidim koja je cijena za sekundar, kako to vec biva kad dobis dobru cijenu nije ostalo samo na sekundaru Federi za deltu, torsion control i CDI. Te narucen sekundar i pakne za deltu. Igrao se jednu vecer sa pumpom za vodu, namontirao "superseal" konektor. Moram jos nosac za pumpu nabavit te slozit zice i relej na samoj instalaciji na skuteru.Blokovi su ovaj tjedan bili na strojnoj obradi. Izbrusene su povrsine di se blokovi spajaju. Savrseno su kliknuli jedan na drugog I krenuo s brusenjem, sutra bi trebao biti gotov sa finim brusenjem te je taj dio posla zavrsen
Na kalendaru ovi vozači na slici, lik sa zipom brojem 89 Scelzo Genaro prodao sam mu taj Malossi kombinezon koji nosi sada a lik sa brojem 154 od njega sam kupio bio Malossi Team 7T 2012
Citat: nrgmc2-tuning - 03 Travanj, 2019, 09:59:28Na kalendaru ovi vozači na slici, lik sa zipom brojem 89 Scelzo Genaro prodao sam mu taj Malossi kombinezon koji nosi sada a lik sa brojem 154 od njega sam kupio bio Malossi Team 7T 2012 Ti si u tome znači, lepo To su im tvornički vozači?
E sad si ga u bocu pogodio...Evo gospodina nrgmc2tuningValjda se nebu ljutio kaj je grdji od Zipa...hahahPoslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk